“Ера добігає кінця”: зірки змінюють прізвища – Наталія Кличко тепер Єгорова, а Ольга Фреймут – Локотко

Відомі українські зірки вирішили кардинально змінити своє життя. Читайте матеріал та дізнавайтесь – хто зі знаменитостей, попри бюрократичну складність, вирішив змінити прізвище

У світі знаменитостей зміна прізвища означає багато. Особливо, коли зірки виходять заміж вже після того, як здобули свою популярність. Втім, існують інші приклади – коли жінки вступили в шлюб до того, як прославились, а потім прийняли рішення розійтись. Читайте підбірку зірок, які, попри всі труднощі, наважились змінити паспорт.

Наталія Кличко

Наталія Кличко повідомила, що планує повернути своє дівоче прізвище – Єгорова
Наталія Кличко повідомила, що планує повернути своє дівоче прізвище – Єгорова

Нещодавно Віталій та Наталія Кличко ошелешили новиною про те, що розлучаються. Хоча подружжя вже довгий час не жило разом, для шанувальників таке зізнання стало приголомшливим. Невдовзі після заяви про розлучення Наталія Кличко повідомила – вона налаштована повернути своє дівоче прізвище.

Знаменитість заявила, що починає новий етап свого життя. Наталія Єгорова зізналась, що для неї дуже важливо, аби її нова історія розпочалась з її справжнім прізвищем. Так, знаменитість попередила, що скоро змінить ім’я у всіх соціальних мережах та в реальному житті.

Валентина Войтенко

Знаменитість зізналась, що після розлучення вона не хоче мати нічого спільного зі своїм колишнім чоловіком
Знаменитість зізналась, що після розлучення вона не хоче мати нічого спільного зі своїм колишнім чоловіком

Не так давно стало відомо про розлучення зіркової пари Войтенків. Валентина вирішила повернути своє дівоче прізвище – Марініна. Раніше стало відомо, що між колишніми були непрості стосунки, тому можна припустити, що саме в цьому полягає причина зміни прізвища.

Ера життя Валентини Войтенко добігла кінця. Час прощатися. Я більше не дружина Кості. І не хочу носити його прізвище

– зізналась Валентина Марініна.

Ольга Фреймут

Історія Ольги Фреймут набагато романтичніша – вона вирішила носити прізвище чоловіка через сильні почуття
Історія Ольги Фреймут набагато романтичніша – вона вирішила носити прізвище чоловіка через сильні почуття

Відома українська телеведуча перебуває в шлюбі з Володимиром Локотком. Хоча публічно Ольга ніяк не коментувала зміну прізвища, можна здогадатись, що Фреймут тепер – це всього лиш псевдонім. Після народження доньки Євдокії телеведуча опублікувала фото дитини – на браслетику було зазначено прізвище Локотко.

В українських пологових будинках на браслетах дитини пишуть прізвище матері.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.