Екс-дружина Узелкова Боржемська зізналась, чому не відправляє дітей до Європи: “Ніхто не має права говорити”

Колишня дружина українського спортсмена В'ячеслава Узелкова зізналась, чому залишається в Україні. Марина Боржемська різко відповіла підписникам і назвала людей, яких стосується це питання

Марина Боржемська – українська фітнес-тренерка та відомий експерт, який допомагає людям скласти правильний раціон. Раніше вона була одружена з В’ячеславом Узелковим та виховує двох дітей від свого колишнього чоловіка. Останнім часом знаменитості надсилали занадто багато питань про те, чому вона разом з Робертом та Олівією мешкає в Україні. Марина Боржемська вирішила відповісти на ці запитання.

Марина Боржемська зізналась, чому залишається в Україні

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка опублікувала допис, у якому зазначила – їй поставили запитання, на які важко відповісти двома словами, тому вона вирішила розставити всі крапки над “і”. Так, в описі під останньою публікацією Марина Боржемська детально пояснила, чому разом з дітьми проживає не в Європі.

Марина Боржемська детально та доступно пояснила шанувальникам, чому вирішила не їхати з дітьми в Європу

Перш за все, знаменитість зізналась, що їй не дуже імпонують подібні запитання, адже в кожної людини є свої причини на ті чи інші життєві рішення. Так, Марина Боржемська зазначила, що кожен має право самостійно обирати – залишитись йому в Україні або ж відправитись за кордон.

Крім того, зірка зазначила, що ніхто не має права засуджувати чи обговорювати вибір іншої людини. Більш того, на думку Марини Боржемської, у цьому світі немає людини, яка б змогла підказати нам правильне рішення.

Тому що ваше життя проживаєте саме ви! Піклуєтеся про своє життя тільки ви! Годуєте, влаштовуєте, створюєте та наповнюєте, заробляєте, допомагаєте та виховуєте своїх дітей тільки ви

– зазначила Марина Боржемська під фотографією зі своїми дітьми.

Колишня дружина українського спортсмена В’ячеслава Узелкова показала фотографію з їхніми спільними дітьми

Марина Боржемська повідомила, що нині разом з дітьми вона проживає у Вінниці, де довгий час працює. Так, раніше знаменитість жила “на два міста” – працювала і в столиці, і в місті, де оселилась зараз. Фітнес-тренерка зазначила, що якщо виникне питання виїзду з України, то узгоджувати його вона буде не з підписниками.