“Я готова попрощатися зі стосунками”: Оля Цибульська схивлювала прихильників раптовою готовністю до змін

Українська співачка схвилювала своїх прихильників зізнанням у особистих переживаннях. Артистка поділилась думками на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм

Відома українська співачка Оля Цибульська опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відеоролик, у якому пропонує своїм прихильникам обговорити філософські питання. Так, артистка чесно зізналась, що знайшла відповідь на запитання, яке може змінити ціле життя. Більш того, Оля Цибульська запропонувала шанувальникам відповісти на це питання самим собі.

Оля Цибульська обговорила з фанатами філософське питання

Українська співачка зізналась, що не так давно один з її товаришів запитав у неї, що для артистки важливіше – комфорт і стабільність чи щастя. Так, Оля Цибульська розповіла, що таке питання наштовхнуло її на глибокі думки, втім вона зуміла знайти відповідь. За словами української артистки, вона не тільки відповіла сама собі, але й змушена була практично довести свій вибір.

Оля Цибульська зізналась, що останнім часом замислювалась над важливими та філософськими питаннями
Оля Цибульська зізналась, що останнім часом замислювалась над важливими та філософськими питаннями

Один знайомий запитав мене: “Ти хочеш бути у повному комфорті чи бути щасливою?”. Я сказала, щасливою

– прокоментувала співачка.

Більш того, зізналася Оля Цибульська, вона готова на виправданий ризик. Так, теплий дім із газом та світлом вона з радістю проміняє на потребу проводити вечори при свічках, а комфортне для себе місто, в якому так довго жила, без роздумів змінить на інший населений пункт, у якому продовжить досліджувати свою особистість. За словами артистки, такі рішучі дії мають одну ціль – замістити комфорт постійним почуттям щастя.

Крім того, Оля Цибульська розповіла, що завершити стосунки, які не приносять їй радості, навіть попри те, що здаються ідеальними, для неї легко. Українська співачка сміливо заявила, що вона готова на будь-який ризик, якщо він здатний принести в життя артистки більше барв та замінити нудну стабільність на яскраве щастя.

Шанувальники Олі Цибульської прокоментували несподіване зізнання. Так, декотрі з фанатів заявили, що вони дотримуються такої самої позиції, проте інша частина прихильників висловила свою незгоду. Загалом, українській співачці вдалось змусити чималу кількість людей замислитись над особистими цінностями.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.