Онучка Софії Ротару хизується розкішним життям в США: не без участі багатої бабусі і обранця зі списку Форбс

Єдина онучка легендарної української співачки Софії Ротару Соня Євдокименко вже довгий час проживає в Нью- Йорку і має безтурботне життя. Як виглядає дівчина та чим живе зіркова спадкоємиця, читайте далі в матеріалі.

Соня Євдокименко – 21-річна онучка Софії Ротару. Дівчина всесторонньо розвинена і успадкувала від своєї зіркової бабусі вроду та музичний талант.

Зараз Соня живе в Нью-Йорку та отримує там вищу освіту, в майбутньому дівчина буде дизайнером. Крім того, онучка Ротару являється відомою і успішною моделлю. Фотографії дівчини прикрашають відомі міжнародні глянці.

Як виглядає онучка Софії Ротару
Як виглядає онучка Софії Ротару

Має дівчина у музичний талант. Соня вже встигла записати кілька власних пісень, але поки що на першому місці все ж моделінг.

Варто відзначити, що онучка Ротару встигає ще й активно вести свій блог в Інстаграм, який нараховує більше 160 тисяч підписників. Там дівчина показує своє щоденне життя, ділиться фотографіями і подробицями особистого життя.

Як виглядає онучка Софії Ротару
Як виглядає онучка Софії Ротару

Звісно, у такої красуні багато залицяльників, однак Соня вже зробила свій вибір на користь мільйонера, який родом з України, але проживає в США. Чоловіка звати Сергій Жданов, він підприємець-мільйонер, який входить у список Форбс. Чоловік старший за юну красуню на 13 років. Відомо, що Соня та Сергій разом вже більше двох років. У них серйозні стосунки, які ймовірно зовсім скоро переростуть у шлюб. Закохані постійно разом подорожують, а Соня в своєму Інстаграм-блозі регулярно публікує романтичні кадри. Дівчина вже встигла познайомити зі своїм обранцем не лише батьків, а й свою зіркову бабусю.

Як виглядає наречений онучки Ротару
Як виглядає наречений онучки Ротару

Ще у 2019 році Софія Ротару дала інтерв’ю Каті Осадчій, де розповіла про своє ставлення до можливого заміжжя онучки.

Ротару зізнається, що вона не хоче, аби Соня виходила заміж найближчим часом. Співачка вважає, що її онука ще занадто юна і ій потрібно для початку отримати гарну освіту та почати будувати кар’єру, а вже потім думати про сім’ю. Однак Софія Ротару підкреслює, що лише її онучка буде приймати такі важливі рішення, адже це її життя.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.