Євген Кошовий розповів про ворогів Зеленського і про план президента щодо свого оточення

Український комік і автор студії "Квартал-95" Євген Кошовий дав інтерв'ю в ефірі програми "Бацман". Він поділився своєю думкою про ворогів його друга — президента України Володимира Зеленського — і про план глави держави щодо свого оточення.

Автор і актор студії “Квартал-95” і близький друг президента України Володимира Зеленського Євген Кошовий дав інтерв’ю в ефірі програми “Бацман”.

Основний акцент у розмові був зроблений на дружбу Євгенія з Володимиром Зеленським. Не дивлячись на високий статус останнього, вони продовжують тісно спілкуватися і регулярно підтримують зв’язок. При цьому Кошовий заявив, що він не є ніяким сірим кардиналом президента країни, як багато хто говорить. Він просто підтримує близьку людини.

Владимир Зеленский и Евгений Кошевой
Володимир Зеленський і Євген Кошовий

Кошовий і Зеленський дружать вже більше 20 років. Вони разом починали грати в команді КВН, разом створювали студію “Квартал-95” і разом будували бізнес. За словами Євгена, він був і залишається найкращим другом нинішнього політика.

Він також додав, що, на його думку, навколо Володимира Олександровича зараз “купа дармоїдів”, які нічого самі не роблять і заважають йому працювати. Але сам глава держави прекрасно знає, що відбувається навколо нього.

Кошовий додав, що він особисто говорив другу, що в його оточенні багато недоброзичливців і людей, які лише заважають. На що той відповідає, що сам це знає і бачить.

Євген не назвав конкретних імен ворогів Зеленського, але уточнив, що президент готує якийсь план, як розібратися з тими людьми, кому потрібні тільки гроші. Але деталей ніяких не уточнив.

Наостанок Кошовий сказав, що, на його думку, для того, щоб увійти в історію, Зеленському потрібно закінчити війну на Донбасі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.