Тіна Кароль обурена результатами голосування за журі нацвідбору на Євробачення-2023 після програшу: “Чому?”

Відома українська співачка Тіна Кароль була в числі головних претендентів на крісло члена журі нацвідбору на "Євробаченні 2023", але програла з мінімальним відривом.

17 серпня 2022 року відкрився прийом заявок на участь в національному відборі на музичний конкурс “Євробачення-2023”. Воно відбудеться у Великобританії, не зважаючи на те, що у 2022 році перемогла українська група “Kalush Orchestra” з піснею “Stefania”. Провести конкурс в Києві організатори відмовилися через те, що в Україні триває повномасштабна війна і з міркувань безпеки перенесли його у Британію, ця країна зайняла друге місце.

В додатку “Дія” завершилося всеукраїнське голосування за членів журі нацвідбору, понад пів мільйона користувачів прийняли участь в цьому опитуванні і голосували за таких кандидатів, як Джамала, DZIDZIO, Злата Огнєвіч, Тіна Карль, Юлія Саніна,Тарас Тополя, Валерій Харчишин, Катерина Павленко і Костянтин Томільченко.

Чоловік, з яким Тіні Кароль приписують роман, показав ексклюзивні кадри
Тіна Кароль обурена результатами голосування за журі нацвідбору на Євробачення-2023

Лідерами у голосуванні виявилися соліст “Антитіла” Тарас Тополя (17,41%), переможниця “Євробачення-2016” Джамала (15,71%) і солістка рок-групи “The HARDKISS” Юлія Саніна (15,69%). Тіна Кароль відстала від Саніної з мінімальним відривом і набрала 15,68% та обурилася округленнями результатами голосування в “Дії”, її результат прирівняли до 15%, а Саніної всього на 0,01% більше – вже до 16%.

Чому 15,68 – це 15, а 15,69 – це 16? Без образ, просто фан

, – висловилася Кароль і представила докази на скріншоті, на якому видно, що свій власний голос Тіна віддала за себе.

Тіна Кароль обурена результатами голосування за журі нацвідбору на Євробачення-2023
Тіна Кароль обурена результатами голосування за журі нацвідбору на Євробачення-2023

Нагадаємо, у 2006 році Тіна Кароль з піснею “Show me your love” представляла Україну на “Євробаченні” і зайняла сьоме місце серед учасників з 24 країн світу. Зараз співачка дає благодійні концерти в підтримку України та займається благодійною діяльністю.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.