Анатолій Анатоліч розповів, як витратив на відпочинок 170 тисяч гривень: “Це дорого, але я дуже хотів”

Український телеведучий Анатолій Анатоліч зараз живе скромно, але в минулому міг дозволити собі звозити сім'ю на відпочинок за 170 тисяч гривень.

Анатолій Анатоліч до закриття каналу “Україна” вів ранкове шоу “Ранок з Україною” разом з Лілією Ребрик, також його можна було запросити як ведучого корпоративних заходів і все це приносило йому хороший дохід. На забезпечення дружини і трьох дітей телеведучому вистачало, а також вони могли собі дозволити розкішний відпочинок на курортах.

Анатолій Анатоліч розповів, як витратив на відпочинок 170 тисяч гривень

Ще рік назад Анатолій Анатоліч влаштував сімейну відпустку в Єгипті, щоб втекти від холодної української осені в теплі краї. Цей відпочинок обійшовся йому в суму, яка для звичайних людей здається непідйомною і величезною – 170 тисяч гривень. По сьогоднішньому курсу це 4,6 тисяч доларів, на які можна купити автомобіль.

Шоумен ділився з підписниками в Instagram деталями відпочинку:

На тиждень обійшлося в районі 170 тисяч гривень. Так, це дорого для нас, але я дуже хотів привезти всю родину в найкраще місце, яке я можу собі дозволити

, – розповідав Анатолій Анатоліч.

Анатолій Анатоліч розповів, як витратив на відпочинок 170 тисяч гривень

Нагадаємо, зараз сім’я Анатолія Анатоліча знаходиться у Франції, де їм надали статус біженців та оформили соцвиплати. На родину з трьох дітей і чотирьох дорослих їм виплачують близько двох тисяч євро в місяць. Телеведучий виїжджав за кордон з України, в якій йде повномасштабна війна, разом з дружиною і дітьми, маючи привілей багатодітного батька, але вирішив повернутися додому і наближати перемогу разом з іншими колегами по шоу-бізнесу безпосередньо тут на місці.

Телеведучий записує різні відео для Instagram і YouTube, висвітлює в Мережі події в Україні, нещодавно Анатолій Анатоліч вибрався в Нью-Йорк на благодійний марафон в підтримку ЗСУ та зібрав 300 тисяч гривень.