Анатолій Анатоліч розповів про фінансові труднощі і життя на соцвиплати: “Я багато працюю, небагато заробляю”

Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч розповів, які фінансові труднощі переживає він та всі його колеги по шоу-бізнесу. Важкі часи.

Дев’ятий місяць в Україні триває повномасштабна війна, яка не тільки принесла багато горя, а також позбавила людей можливості заробляти кошти на життя. У скрутному становищі опинилися і зірки шоу-бізнесу, яких багато хто вважає багатими, але в дійсності все не так гарно.

Телеведучий Анатолій Анатоліч поговорив з підписниками свого блогу про складну фінансову ситуацію, в якій опинився не тільки він:

Я багато працюю, небагато заробляю, хоча міг би пробувати заробляти за кордоном. Але я продовжую робити те, що зараз роблю, і знаю чому зараз так, і приймаю це. Зароблю потім

, – написав шоумен.

Анатолій Анатоліч розповів про фінансові труднощі і життя на соцвиплати
Анатолій Анатоліч розповів про фінансові труднощі і життя на соцвиплати

Він відмітив, що він сам і багато його колег в шоу-бізнесі сьогодні об’єдналися заради перемоги, але в цьому не має геройства, це єдиний шанс вижити і подолати ворога. Анатоліч передбачає, що після перемоги почнуться розмови про те, хто більше дав благодійних концертів, більше зібрав грошей для ЗСУ і більше зробив як волонтер, але він не бачить в цьому проблеми. Всі зусилля він зосереджує на будь-якій підтримці України, тому що відчуває свою відповідальність як популярної людини і лідера думок. Найбільше він це відчуває, коли бачиться з людьми з деокупованих міст і вони щасливі бачити його та розуміти, що він не сховався.

Якщо в мирний час знаменитості отримували великі гонорари, путівки на елітні курорти, безкоштовні перельоти бізнес-класом і таке інше, то зараз настав час бути разом зі звичайними людьми – “зі своїми людьми”.

Раніше Анатолій Анатоліч розповідав, що у Франції він і його сім’я отримали статус біженців і живуть на соцвиплати. На велику родину з трьох дітей і чотирьох дорослих вони отримують близько 2 тисяч євро в місяць.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.