Усі дружини Олега Вининка: якою за рахунком вовчицею улюбленця всіх жінок стала Таюне і хто народив йому сина

Відомий український співак відомий своїм сценічним образом справжнього холодного Холостяка. Втім, у його житті було чимало красивих жінок. Читайте, кого кохав кумир мільйонів

Відомому українському артистові Олегу Виннику потрібно створити власні курси, на яких він розповідатиме, як можливо так старанно та ретельно приховувати деталі особистого життя. Прихильники швидко полюбили співака за його сентиментальну творчість та чуттєві рядки пісень, але багатьом цікаво одне – кого любив у минулому та кого кохає зараз головний вовк України.

Весілля з Таїсією Сватко

Ледве не кожен справжній фанат творчості та особистості Олега Винника впевнений, що артист насправді перебуває в таємному шлюбі зі своєю протеже та бек-вокалісткою Таїсією Сватко. Так, хоча знаменитість не розповідає про деталі своїх стосунків зі співачкою Таюне, приховати іскру, що палає між зірками, неможливо.

Таїсія Сватко та Олег Винник намагаються приховати свої стосунки, проте наполегливі фанати вважають їх парою
Таїсія Сватко та Олег Винник намагаються приховати свої стосунки, проте наполегливі фанати вважають їх парою

Одного разу журналістам вдалось дістати коментарі від односельців Олега Винника, які зізнались, що в далекому минулому гуляли на його з Таюне весіллі. Крім того, деякі з мешканців рідного для співака села зізнались, що навіть бачили новонародженого сина українського співака.

Роман з підопічною Еліною Іващенко

Проте, той факт, що артист ретельно приховує деталі свого щасливого сімейного життя, спонукає іншу групу його прихильників, вважати, що Олег Винник може таємно крутити роман зі своїми симпатичними колегами або підопічними. Так сталось і у випадку з Еліною Іващенко. Дівчина 2019 року стала переможницею вокального змагання “Голос країни”, а її тренером був саме Олег Винник.

Еліна Іващенко та Олег Винник
Еліна Іващенко та Олег Винник

Хоча різниця у віці між ними досягає 28 років, деякі фанати впевнені, що щось між знаменитостями все-таки було. Причиною таких здогадок стала спільна чуттєва пісня “Діаманти” та специфічна поведінка на сцені.

Флірт з Настею Каменських

Не повірите, але в мережі ходили навіть такі чутки. Ніхто не знає напевно, втім декотрим фанатам здалось, що Олег Винник і Настя Каменських безсоромно фліртують одне з одним. Українська співачка не приховує свого шлюбу, але навіть попри Олексія Потапенка Каменських втрапила в доволі пікантну ситуацію з Винником:

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.