Дорофєєва зізналась, чи спілкується українською мовою в повсякденному житті: “Іноді навіть сама не помічаю”

Українська співачка та блогерка на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм прокоментувала мовне питання. Відомо, якою мовою спілкується зірка в особистих цілях

Відома українська співачка та блогерка Надія Дорофєєва активно веде свої особисті сторінки в соціальних мережах. Так, цього разу знаменитість влаштувала рубрику “питання-відповідь”. Один із підписників зірки спитав, якою мовою спілкується співачка в повсякденному житті. Надя Дорофєєва відверто відповіла на запитання.

Надя Дорофєєва зізналась, якою мовою спілкується в реальному житті

Нещодавно в Інстаграм-історіях української співачки з’явилось віконце з запитанням від шанувальника. Перш за все підписник подякував своєму кумиру за повністю українськомовний контент. Крім того, у Наді Дорофєєвої запитали, якою мовою вона спілкується поза сценою та численними камерами.

У відповідь на запитання шанувальників артистка подякувала кожному, хто підтримує її на шляху до повного переходу на українську мову. Співачка також зазначила, що останнім часом у повсякденному житті вона все частіше говорить чистою рідною мовою. Більш того, зазначає Надя Дорофєєва, вона іноді навіть не помічає того, що говорить солов’їною. Співачка додала, що її дуже тішить така ситуація.

Надя Дорофєєва зізналась, якою мовою говорить у повсякденному житті
Надя Дорофєєва зізналась, якою мовою говорить у повсякденному житті

Українськомовна творчість співачки

Нагадаємо, що цієї осені Надя Дорофєєва випустила альбом “Сенси”, який став першим сольним у всій її творчості. За словами артистки, композиції, що увійшли до студійного альбому, розповідають про життєві трансформації та зміни, які переживає кожна людина. Надя Дорофєєва зазначила, що за час повномасштабної війни для неї буквально перевернувся весь світ – про це вона і заспівала у нових композиціях.

Надя Дорофєєва розповіла, що при написанні альбому вона керувалась своїми почуттями та спогадами. Аби створити те, що нині може прослухати кожен, вона поверталась у своє минуле, зокрема – у дитинство. Українська співачка вклала емоції та почуття, що переживала, коли згадувала про важливі моменти зі свого минулого життя. Крім того, у новому альбомі виконавиці знайшлось місце для важливих її серцю людей. Артистка зазначила, що ділиться частинкою себе, аби кожен з її шанувальників зміг знайти для себе нові сенси.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.