Козловський відповів на пропозицію Кондратюка продати орден, аби віддати борги: “В житті чогось не вистачає”

Український співак відповів на скандальну заяву свого експродюсера Ігоря Кондратюка. Так, артист заявив, що збирається робити зі своїм орденом, який йому вручив президент України

В одному з недавніх інтерв’ю відомий український продюсер Ігор Кондратюк коментував свої стосунки з колишнім підопічним співаком Віталієм Козловським. Так, між знаменитостями не дуже хороші стосунки, а український музикант винен своєму експродюсеру чималі гроші. Так, Ігор Кондратюк порадив Віталію Козловському продати свій президентський орден і покрити всі борги.

Віталій Козловський про критику за своє нагородження

Цього літа українського музиканта нагородили орденом “За заслуги” ІІІ ступеня. Хоча після нагородження публіка пригадала виступи артиста в росії після 2014 року, чимало шанувальників вважають, що Козловського нагородили заслужено. Розкритикувала українського артиста, зокрема, Анджеліка Рудницька. У програмі “Життя відомих людей” Віталій Козловський відповів знаменитості.

Український співак зазначив, що він досі не забрав свою нагороду, проте з радістю може віддати її Анджеліці, якщо вона так проти його нагородження. Артист зазначив, що без проблем віддасть орден зірці, адже, можливо, їй чогось у цьому житті не вистачає.

Мені його ніхто не давав, і я не спішу його брати. Він мене сьогодні не зігріє, він мене сьогодні не нагодує

– зазначив артист.

Віталій Козловський відповів на пораду, яку йому дав Ігор Кондратюк
Віталій Козловський відповів на пораду, яку йому дав Ігор Кондратюк

Віталій Козловський відповів на “закиди” Кондратюка

Крім того, співак не забув прокоментувати скандал зі своїм колишнім продюсером Ігорем Кондратюком. Артист зазначив, що вже доволі довгий час шоумен заважає йому спокійно жити та провадити свою творчу діяльність. За зізнанням Віталія Козловського, Кондратюк проявляє до нього занадто велику кількість токсичності.

Знаменитість зазначив, що зі всією своєю мудрістю Ігор Кондратюк міг би влаштувати собі ідеальне життя, втім він обирає лізти з невдалими порадами в особисте життя інших людей. Віталій Козловський висловив своє невдоволення закидами експродюсера. За зізнанням українського музиканта, він не дуже втішений “порадами” Кондратюка.

Я прийду до нього, кину ту медаль йому в писок, хай сам продає ту медаль і забирає собі ті гроші

– прокоментував артист.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.