Ведучий “Світ навиворіт” Діма Комаров у камуфляжній амуніції показав квартиру, в яку “прилетіло”: “Безсилля”

Відомий український телеведучий продемонстрував ракету, яка влучила у приватний будинок на Харківщині. На особистій сторінці в Інстаграм знаменитість показав фото

Дмитро Комаров здобув свою популярність завдяки телепроєкту “Світ навиворіт”. Український телеведучий та журналіст до початку повномасштабної війни багато подорожував, але з початком вторгнення почав займатись волонтерством та благодійністю. Так, останній пост знаменитості присвячений збору на потреби українців.

Новий допис в Інстаграмі Дмитра Комарова

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відомий український ведучий поділився дописом, у якому розповів про “прильоти”, які стаються на території всієї України. Так, знаменитість опублікував фотографію, на якій у військовій формі тримається за “хвіст” ракети від РСЗВ “Смерч”. Аби дістати до кінчика ракети ведучому довелось встати на стілець – таким чином знаменитість добре продемонстрував масштаби зброї.

Дмитро Комаров показав ракету, яка влучила в будинок цивільного на Харківщині
Дмитро Комаров показав ракету, яка влучила в будинок цивільного на Харківщині

Український телеведучий зазначив у описі до нової публікації, що такі фотографії давно нікого не дивують та точно не лякають. Крім того, артист пригадав вчорашній обстріл України та зазначив, що кожен може докласти зусиль, аби подібних руйнувань більше не було. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Дмитро Комаров розповів про ініціативу зі створення флоту морських дронів.

Чим зараз займається Дмитро Комаров?

В одному з інтерв’ю український журналіст розповів, чим він нині займається та чи планує повертатись до професійної діяльності. Так, за словами телеведучого, з перших днів повномасштабної війни він став займатись волонтерською діяльністю та не покидав Києва. У відповідь на запитання своїх колег про продовження професійної діяльності, Дмитро Комарова зазначив, що тимчасово він поставив роботу “на паузу”.

Дмитро Комаров зізнався, що він не часто думає про те, що повертатись до своєї основної роботи зараз є найважливішим питанням. Знаменитість зізнався, що зараз його думки займають абсолютно інші питання, а тим, що станеться з телебаченням та його бізнесом, він не дуже переймається.

Що буде з бізнесом, телебаченням – я не хочу про це думати

– прокоментував ведучий.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.