Сумна Камалія зізналася, що не бачиться зі своїм 67-річним чоловіком Захуром і доньками: “Серце розривається”

Відома українська співачка Камалія під час війни їздить з концертами в благодійних турах по всьому світу, через що мало часу проводить з сім'єю.

Камалія з перших днів війни в Україні дуже відкрито і гучно заявила про свою позицію і разом з чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром робить посильний вклад в перемогу. Як артистка сцени, вона зараз дає благодійні концерти і збирає кошти на благодійні потреби, а також піднімає настрій і дух українців в такий складний час. Нещодавно пара давала спільне інтерв’ю для програми “Життя Відомих Людей”, в якому вони зізналися, що бізнеси Захура сьогодні працюють менше ніж на половину потужності, значно знизилися доходи, а Камалія не може заробляти концертною діяльністю, тому що виступає зараз на благодійних засадах.

Камалія зізналася, що не бачиться зі своїм 67-річним чоловіком Захуром і доньками

Не зважаючи на складну ситуацію подружжя робить все можливе і неможливе, щоб принести користь Україні. Така велика зайнятість звичайно впливає на час, проведений з сім’єю. В новому пості свого блогу Instagram Камалія Захур виклала знімок з коханим чоловіком і їх доньками Арабеллою і Мірабеллою, пара постала в жовто-блакитному одязі, а дівчатка в кофтинках з емблемою “Хогвартсу” з фільму “Гаррі Поттер”.

Уже більше двох тижнів я не бачила дівчаток і Захура. Серце розривається. Дехто пише в коментарях, що я дітям більше потрібна, іди в сім’ю… Я вдячна моїм найріднішим за розуміння, підтримку мою і моєї країни. Сьогодні знову в дорозі, скоро зможу зацілувати чоловіка, а моїх донечок Арабеллу і Мірабеллу ще аж за два тижня. А ще вітаю всіх причетних з Днем радіо, телебачення та зв’язку!

– написала Камалія в підписі.

Прихильники підтримали зірку:

  • “Дякую за підтримку і внесок у перемогу, кожен чимось жертвує, як це не прикро. Треба триматися і підтримувати один одного”;
  • Камалія, великий уклін Вам і Вашій сім’ї! Ви приклад для багатьох українців! Дуже дякуємо Вам за допомогу і Вашу нелегку працю для України!!”;
  • “Камалія, Ви гарна, сильна жінка, талановита! Робите добрі справи разом з чоловіком! Здоров’я Вам і вашій родині! Терпіння та Божої благодаті!”.
Сумна Камалія зізналася, що не бачиться зі своїм 67-річним чоловіком Захуром і доньками