Актори “Дизель Шоу” Писаренко та Нікішин покинули “Дизель Студіо”: Євген Сморигін прокоментував позицію колег

Актори "Дизель Шоу" Сергій Писаренко та Євген Нікішин покинули склад "Дизель Студіо" за свою мовчання з приводу війни, яку росія розв'язала проти України.

День 24 лютого 2022 року став переломним моментом для кожного українця і для зірок в тому числі. Переважна більшість вітчизняних знаменитостей обірвали зв’язки з росією навіть якщо раніше там виступали і отримували великі доходи. Бурхливою новиною для українців стало те, що актори розважального шоу “Дизель Шоу” Сергій Писаренко та Євген Нікішин працювали на круїзному лайнері для росіян разом з Ольгою Бузовою і Антоном Лірником.

Актори Дизель Шоу Писаренко та Нікішин покинули Дизель Студіо

До війни Писаренко проживав зі своєю родиною в Києві і навіть показував прихильникам, як дісталося їх будинку після навали, а потім виїхав з ними за кордон. Нікішин ж поїхав у росію до родичів. Як коментував художній керівник “Дизелів” Єгор Крутоголов, з того часу не спілкувався з Євгеном, а Сергій залишався у складі проекту. Але вже зараз стало відомо, що вони обидва покинули склад команди “Дизель Студіо”.

Актори Дизель Шоу Писаренко та Нікішин покинули Дизель Студіо

Новиною поділився їх екс-колега Євген Сморигін, який сам з Білорусі, але зараз займається тим, що робить українське громадянство і вже здав тест на знання української мови. Як розповів Женя, колеги-росіяни у спільному робочому чаті написали те, після чого стало зрозуміло, що ні про яку співпрацю йти далі не може:

Тут треба визначитися вже на 100 відсотків – ти за кого? Треба мати одну позицію. На жаль, вони не змогли висловити офіційно проукраїнську позицію

– розповів Сморигін в інтерв’ю КП.

Сморигін прокоментував, що Писаренко та Нікішин покинули Дизель Студіо

Він також відмітив, що як людей може їх зрозуміти, тому що у них там сім’ї і вони все одно з повагою ставляться один до одного, але Євген впевнений, що тепер жоден артист не зможе працювати в Україні, не засудивши війну.