Як виглядає зараз онкохвора Алла Мазур: 57-річну ведучу просто не впізнати

Відома українська телеведуча на зустрічі з українським президентом вразила змінами у зовнішності. Алла Мазур сильно похорошіла після того, як поборола онкологію

Нещодавно на особистій сторінці відомої української телеведучої з’явився новий допис зі спільною фотографією з чинним українським президентом Володимиром Зеленським. Під час повномасштабної війни знаменитість побувала на пресконференції у штабі прийняття рішень. Українська телеведуча зізналась, що не змогла покинути будівлі без фотографії з президентом.

Алла Мазур вразила зовнішнім виглядом

На спільному кадрі телеведуча привернула до себе увагу неймовірним зовнішнім виглядом. Довгий час знаменитість боролась з онкологією та врешті змогла її перемогти. Тепер Алла Мазур поступово повертає своє тіло до нормального режиму життя, а все, що нагадує в її зовнішності про важку боротьбу – це коротка стрижка.

Втім, навіть модна зачіска “піксі” не псує загальної картини. Навпаки така зачіска додає до образу української телеведучої “родзинки” та ніби голосно кричить про силу волі та духу Алли Мазур. Крім того, постава й образ телеведучої промовляє до кожної жінки, яка стикнулась з раком молочної залози, що вона зможе його подолати.

Алла Мазур вразила позитивними змінами у своєму зовнішньому вигляді
Алла Мазур вразила позитивними змінами у своєму зовнішньому вигляді

Варто зазначити, що у порівнянні з фотографіями, які Алла Мазур публікувала раніше, то її волосся помітно відросло. Тепер зірці доводиться вкладати його та зачісувати гребінцем, аби зачіска виглядала доглянутою та акуратною. З такими позитивними темпами Алла Мазур скоро з’явиться на телеекранах з шикарною та довгою шевелюрою.

Як Алла Мазур поборола онкологію

Телеведуча вперше помітила невеличку горошину в молочній залозі перед тим, як мала вирушити у відпустку. Тоді знаменитість проконсультувалась з лікарем, який дозволив їй поїхати на відпочинок та після повернення обстежитись знову. Алла Мазур повторно вирушила до лікаря раніше, адже ущільнення почало рости. Тоді її відправили на біопсію, втім лікаря, який мав її провести, не було на місці. Телеведучій сказали “почекати”. Тоді, зізнається Алла Мазур, вона зрозуміла, чому в Україні так багато онкохворих людей.

Знаменитість радить кожному не здаватись, адже саме ця сміливість й допомогла Аллі Мазур побороти рак молочної залози. Крім того, згадує знаменитість, її родичі, колеги, товариші та шанувальники завжди підтримували її на цьому важкому шляху.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".