Олег Винник і Таюне: історія кохання від навчання в училищі культури до весілля на 200 гостей в селі (Відео)

Олег Винник і Таїсія Сватко - найбільш таємнича пара українського шоу-бізнесу. Публіка давно здогадується про їхні стосунки, втім саме подружжя чомусь приховують свій статус.

Олег Винник увірвався в український шоу-бізнес в 2013 році з хітом “Ніно”. Артист створив для себе безпрограшний образ, який підкорив мільйонів жінок по всій України. Брутальний мачо з довгим волоссям, щетиною та у вузьких штанах – таким звикли бачити артиста. Звісно, в такий образ аж ніяк не вписується дружина та дитина. Тож для збереження образу брутального холостяка Олег Винник вирішив приховувати свій сімейний статус.

Олег Винник є одним із найпопулярніших артистів України, тому заробляє відповідно
Олег Винник і Таюне: історія кохання

Втім, таємницю особистого життя Винника вже давно розкрили журналісти, які поїхали у рідне село артиста і вивідали всю правду про дружину та сина Олега Винника.

Виявилося, дружиною артиста являється його незмінна бек-вокалістка Таїсія Сватко, яку публіка знає під псевдонімом Таюне.

Історія кохання Винника і Таюне

Олег Винник і Таюне скоріш за все давно таємно одружені
Олег Винник і Таюне: історія кохання

Олег і Таїсія познайомилися ще в студентські роки, коли навчалися в Канівському училищі культури і мистецтв. Молоді люди одразу сподобалися один одному і почали будувати стосунки. Це підтверджують викладачі училища, які на свої очі бачили, як зароджувалось їхнє кохання.

Стосунки Олега і Таїсії розвивалися дуже швидко і скоро закохані вирішили одружитися. Односельчани згадують, як на початку 2000-х закохані відгуляли пишне весілля аж на 200 людей. Це було традиційне сільське з весілля з українськими традиціями, короваєм і конкурсами.

Після весілля Олег і Таїсія поїхали в Німеччину, де прожили багато років і де у них народився єдиний син Юліан.

Відомо, що зараз сину Винника і Таюне 18 років, він проживає в Німеччині і професійно займається плаванням.

Більше про те, як зароджувались почуття Олега Винника і Таїсії Сватко, а також подробиці їхнього гучного весілля на 200 гостей дивіться у відео:

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.