День сина 2022. Українські зірки, в яких народилися хлопчики: Осадча і Горбунов, Кароль і Огір, Потап і Горова

22 листопада відзначається День сина. Тож зіркові батьки поспішають привітати своїх синочків, незалежно від того, в яких стосунках перебувають між собою батьки.

Юрій Горбунов та Катя Осадча

У подружжя сьогодні подвійне свято, адже ведучі мають відразу двох синів. Іванку 5 років, а Данилу всього один рік. У Катерини є ще старший син Ілля. Він вже дорослий і навчається за кордоном.

Подружжя Осадча-Горбунов із сином Іваном

Горбунов з Осадчею нечасто балують своїх прихильників світлинами з дітьми. Але на свята роблять виключення. Так було 19 серпня у день народження Данила і 18 лютого, коли відзначали уродини Вані. Тим часом фани Осадчої помітили, що у ведучої округлилися форми. Невже запланували з Юрієм ще й донечку?

Тіна Кароль

Син співачки і її покійного чоловіка Євгена Огіра бачиться з мамою доволі рідко, оскільки навчається в Англії. Та коли вже врешті зустрічаються, не стримують емоцій. 18 листопада щаслива матуся привітала Веніаміна з днем народження. Хлопчині вже 14 років, і він підтягнувся у зрості. Тепер їх можна назвати братом і сестрою, настільки вражає схожість.

Тіна Кароль приїхала привітати сина Веніаміна з 14-річчям

Зустріч відбулася на теренах Європи, де у Тіни заплановано кілька благодійних концертів. Шкода, що батько Євген Огір не може порадіти за дружину і сина. Він помер від раку у 33-річному віці. Веня тоді був зовсім маленький. Йому минуло всього 5 рочків.

Потап і Ірина Горова

Син Потапа, якого він частенько брав на світські тусовки, вже витягнувся так, що став вищий зростом за маму. І це лише в 14 років. А що буде далі? На жаль, батьки Андрійка розлучилися, коли йому було всього 6 років. За 5 років татусь одружився вдруге з партнеркою по дуету Настею Каменських.

Андрій Потапенко скоро і батька переросте

Син – не єдине, що об’єднує репера і колишню дружину. У них ще є спільний бізнес. Потапенко-старший не приховує, що Горова грає у ньому першу скрипку, а він займається творчою стороною справи.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.