35-річна Леся Нікітюк обтягла тіло брендовою шкіряною сукнею за 4,5 тисячі та знялась на фоні засніжених дерев

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк влаштувала фотосесію у стильному шкіряному наряді від українського бренду. Відомо, скільки коштує вбрання знаменитості

Українська артистка, ведуча та співачка вирішила потішити своїх прихильників новою фотографією у стильному наряді. Леся Нікітюк одягла чорну шкіряну сукню з симпатичним аксесуаром від українського бренду “My x My”. Згідно з офіційним Інтернет-магазином бренду, вартість сукні сягає 4500 тисяч гривень.

Зірка сфотографувалась у стильному вбранні на фоні казкових засніжених дерев, а в описі до нової публікації зазначила, що її остання пісня вже набрала мільйон переглядів у You-Tube. Леся Нікітюк риторична запитала в шанувальників, що б це могло означати й одразу зазначила, що зовсім скоро вона випустить другу пісню.

Шкіряна сукня-силует від бренду My x My зроблена з екошкіри на замшевій основі. На сайті виробника зазначено, що ззаду сукня застібається металевою блискавкою, а лінії на верхній частині виробу створюють імітацію корсета. Крім того, до сукні додають симпатичну пов’язку на шию – троянду, яка виконана з такого ж матеріалу.

Леся Нікітюк у шкіряній сукні від українського бренду
Леся Нікітюк у шкіряній сукні від українського бренду

У коментарях до нової публікації української зірки залишили чимало схвальних коментарів. Колеги, друзі та шанувальники буквально засипали Лесю Іванівну численними компліментами. Прокоментували фото і Наталка Денисенко, і кулінар Володимир Ярославський, і Марина Узелкова (Боржемська).

  • “Неймовірна!”;
  • “Дуже стильно!”;
  • “Матінко рідна… хто такий гарний?”;
  • “Українцям цього мало! Нам треба більше пісень!”;
  • “Пісня – вогонь! Справжня конкуренція для Олі Полякової”;
Підписники засипали Лесю Нікітюк компліментами
Підписники засипали Лесю Нікітюк компліментами

Крім того, у коментарях шанувальники зірки зазначили наступне: “Снігова королева, але тільки свого Кая не вистачає, не може вибрати кого в Герди вкрасти”. Нагадаємо, що нещодавно знаменитість прокоментувала свою самотність та зізналась, чи планує виходити заміж. Причиною такої відвертості стало бажання почитати коментарі у своєму Фейсбук-профілі, який Нікітюк вже давно не веде.

Зірка зазначила, що найбільше всіх хвилює питання, чому ж вона досі неодружена. Так, за зізнанням Лесі Нікітюк, уся річ у тім, що, коли вона була мала, бабця обмела її віником, а це – погана прикмета.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.