Катерина Бужинська обрізала довге волосся та зробила модну стрижку боб-каре зі скошеним чубком: помолоділа

Відома українська співачка Катерина Бужинська вирішила кардинально змінити свій зовнішній вигляд – "відрубала" довге шикарне волосся та зробила модний чубчик

Українська співачка Катерина Бужинська, схоже, вирішила внести зміни у своє життя. Ймовірно знаменитості набридло доглядати за своєю довгою та густою шевелюрою, тому вона відрізала пасма та зробила трендову зачіску. Підписники оцінили новий зовнішній вигляд української артистки.

Катерина Бужинська змінила зачіску

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відома українська співачка опублікувала серію фотографій. На одному з кадрів, видно, що артистка вирішила змінити зачіску. Її колись довге біляве волосся стало коротким, а чубчик артистці підстригли у спеціальній техніці й зробили його злегка зкошеним.

Катерина Бужинська змінила зачіску та з оновленим чубом позувала в латвійській столиці
Катерина Бужинська змінила зачіску та з оновленим чубом позувала в латвійській столиці

На фотографіях Катерина Бужинська позувала у столиці Латвії. На фоні було видно красиві засніжені краєвиди Риги, а в руках артистка тримала український прапор. На обличчі зірки панувала усмішка, а найбільше уваги приваблювала трендова зачіска Бужинської. Волосся зірці підстригли в техніці боб-каре та зробили скошений чубчик.

Варто зазначити, що оновлений зовнішній вигляд дуже пасує Катерині Бужинській. Її волосся від природи густе, а коротка стрижка робить його візуально більш пишним. Такий об’єм робить і без того витончені риси обличчя зірки ще більш елегантними.

Інші зачіски Катерини Бужинської

Українська співачка полюбляє експериментувати зі своїм зовнішнім виглядом. І це не дивно, адже шикарне волосся зірки дозволяє їй вигадувати та робити цікаві та незвичні зачіски. Так, наприклад, прихильники оцінили об’ємні дрібні кучері Бужинської.

Артистка виступила на концерті з незвичною, але дуже красивою зачіскою
Артистка виступила на концерті з незвичною, але дуже красивою зачіскою

Також Катерина Бужинська робила об’ємний чубчик. На особистій сторінці в Інстаграмі зірка поділилась своїми кадрами у рожевому костюмі та запитала в підписників, чи пасує їй така незвична зачіска. Більшість підписників зазначили, що їм дуже подобаються такі кардинальні зміни, втім 26% зазначили, що раніше було краще.

Катерина Бужинська показала, як вона виглядає з об'ємним чубчиком
Катерина Бужинська показала, як вона виглядає з об’ємним чубчиком

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.