Слідом за Олегом Винником: куди, коли і чому зникла єдина жінка головного вовка країни Таюне

Про Олега Винника новин майже немає, також і про його бек-вокалістку Таюне, яка давно вважається його дружиною. В Мережі є версії, де вона поділася.

Улюбленець українських жінок Олег Винник зник зі свого блогу в Instagram ще весною 2022 року, і такому ж прикладу послідувала його бек-вокалістка та дружина Таюне. Коли почалася в Україні війна, вони активно публікували публікації в Мережі на підтримку своїх фанатів-українців, але через якийсь час вони обидва миттєво зникли без пояснення будь-яких причин цього.

Куди зникла дружина Олега Винника Таюне

Почали ходити чутки, що Олег Винник вибрався за кордон в Німеччину, не зважаючи що він чоловік призовного віку, який не може виїжджати з країни під час воєнного стану. Зустрічалися різні думки та коментарі на цей привід, деякі колеги співака коментували це як ганебну втечу, не знаючи деталей. Такої думки дійшла і частина відданих прихильниць співака, але потім адвокат Винника висловилася і справді підтвердила, що артист у Німеччині, але не як втікач, у нього виникли серйозні проблеми зі здоров’ям, які він там вирішує і проходить лікування. Це зірковий чоловік поєднує з благодійною діяльністю в допомогу ЗСУ через заснований благодійний фонд під назвою свого головного хіта “Вовчиця”.

Куди зникла дружина Олега Винника Таюне

Питання залишилися до Таюне, яка також мовчить і не виставляє нових постів чи історій в Instagram. Це тільки підтверджує домисли про те, що Таюне і Олег Винник насправді чоловік та дружина. Зараз вони ймовірно разом знаходяться за кордоном. Там у пари давно живе і будує своє доросле життя син Юліан. А про те, що у них було весілля ще в юності розповідали журналістам сусіди Винника. Дивіться про це окреме відео на нашому каналі: