Пугачова, поспіхом збираючись в Ізраїль, забула прихопити перуки: як виглядає примадонна без штучного волосся

Аллі Пугачовій минуло 73 роки. Звісно, щоб виглядати більш-менш пристойно, слід докласти чимало зусиль. Та от біда – Примадонна поспіхом збираючись в Ізраїль, забула прихопити із собою звичні прихильникам перуки.

Переважну більшість часу в 2022 році Алла Борисівна з меншими дітьми Лізою і Гаррі провела на землі обітованій. Востаннє довелося дуже спішити, збираючись до чоловіка Максима Галкіна. Дороги назад на батьківщину гумористу поки що немає. Він потрапив у немилість до чинної влади за критику її дій.

Пугачова теж встигла вставити свої 5 копійок і написала пару постів на підтримку благовірного. Та потім втямила, що краще буде виїхати з росії. То й подалася до Внуково-3, щоб сісти на приватний літак.

Все, що нажито за багато років

Вдома залишився цілий замок у Грязях, який вони з Максимом так довго будували, купа речей, до яких звикла, і вся колекція перук співачки. Чи то вони не влізли в багаж, чи то поспішаючи А.Б. й не згадала про них. Але тепер залишилася без звичного волосся і довелося показати справжнє.

Тепер у компанії емігрантів чи на концертах можна побачити не пишну шевелюру, а ріденький хвостик. А яка була гарна колекція – руді перуки, біляві, з локонами, прямі, різноманітні шиньони! У них Примадонна кожного разу виглядала по-різному. Тепер же довелося продемонструвати широкому загалу кілька тоненьких волосин і невеличку лисинку.

Та попри такий вигляд, Алла Борисівна спромоглася отримати громадянство Ізраїлю. Причому влада, залюблена шлягерами зірки, пообіцяла організувати Примадонні безплатні похорони. Та Пугачова поки що не збирається користуватися пільгою. Вона переконана, що пережила Брежнєва, і обов’язково дочекається кінця нинішньої влади.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.