Лікнеп від Наталки Могилевської: лампочка з фольги, що горітиме цілий рік. Потрібні тільки батарейки

Аварійні відключення світла завдали чимало незручностей українцям. Кожен намагається шукати альтернативні засоби освітлення. Наталія Могилевська, наприклад, рятується маленькими лампочками, під'єднуючи їх до пальчикових батарейок.

Наталія Могилевська потурбувалася про освітлення

Співачка знайшла чудовий вихід, як освітити темні кімнати. Під час відключення світла кожен українець може скористатися досвідом Могилевської. В акаунті в Інстаграмі Наталія наочно продемонструвала, як змайструвати мінісвітильник. Треба взяти дві пальчикові батарейки, порожню сірникову коробочку, лампочку від гірлянди з двома дротами – плюсом і мінусом – і шматочок фольги від шоколадки.

Пару батарейок слід обмотати джгутом із фольги, згорнутим у кілька шарів. Конструкцію вкласти у сірникову коробку, нещільно закривши її. У проміжок, що залишився, просунути дроти від лампочки.

Вуаля, маленький нічничок готовий! Як запевнила артистка, ця простенька конструкція здатна освітлювати житло протягом року. Сама Наталія вже розмістила хендмендові світильники повсюди – у кімнатах, у гардеробній, на кухні і ванній.

Ольга Сумська варила суп у під’їзді

Не розгубилася відсутності цивілізаційних вигод і Ольга Сумська. Разом із чоловіком Віталієм Борисюком вийшли на сходовий майданчик у суцільній темряві, під’єднали газовий балончик до горілки і зварили суп із фрикадельками.

Освітлювали процес приготування їжі за допомогою свічки і ліхтарика. Як запевнила артистка, на 2 дні їжі точно вистачить. Щоправда, не розповіла, де подружжя бере воду, адже її відключили разом зі світлом. Оскільки зірка вбрана у кілька шарів теплого одягу, а на голові у неї капюшон, зрозуміло, що й опалення в будинку відімкнуто.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.