Світлана Лобода закрила збір і перерахувала ще 1 млн гривень на відновлення будинків в рідному Ірпені

Українська співачка Світлана Лобода вкотре перерахувала велику суму коштів на допомогу українцям. На цей раз артистка передала 1 мільйон гривень на відновлення пошкоджених будинків в місті Ірпінь.

З початку повномасштабної війни в Україні Світлана Лобода, яка з 2014 живе та працює в росії, висказала свою позицію в підтримку України. Співачка виїхала з росії, відмовившись від заробітків в країні-терористці.

Світлана Лобода відразу почала активно волонтерити і фінансово допомагати рідній країні. Ще в березні співачка передала теробороні Борисполя автомобіль і 1,5 мільйонів гривень на бронежилети для військових.

На початку літа Лобода вперше після деокупації Ірпеня відвідала місто. Саме в Ірпені Світла народилася і виросла. Співачка була вражена розрухою, яку залишила після себе російська армія. Тоді Лобода пожертвовала ще 3 мільйона гривень на відбудування дитячого садочку.

Світлана Лобода прокоментувала заяву Литви про внесення її до списку персон нон грата
Світлана Лобода закрила збір і перерахувала ще 1 млн гривень на відновлення будинків в рідному Ірпені

18 жовтня, у день свого 40-річчя, співачка повідомила, що відкриває збір для відновлення пошколжених будинків в Ірпені. Світлана повідомила, що потрібно зібрати 4 мільйона гривень і додала, що 1 мільйон пожертвує вона особисто.

28 листопада Лобода підбила підсумки по збору і повідомила, що збір закритий і що вона жертвує ще 1 млн гривень власних коштів для відновлення рідного міста Ірпінь.

До слова, в одному з недавніх інтерв’ю Світлана Лобода зізналася, що шкодує про те, що останні 8 років жила і працювала в росії. Співачка зізнається, вона не розбиралася у всьому, що відбувається і не розуміла всієї масштабності російсько-українського конфлікту, який тривав 8 років. Втім після початку повномасштабної війни в Україні Світлана зрозуміла, що не має морального права лишатися в росії. За словами артистки, їй соромно і вона відчуває провину за те, що раніше цього не розуміла.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.