“Якщо ти виїхав – зрадник”: телеведуча Катерина Осадча різко прокоментувала закиди своїх фанатів у Мережі

Відома українська телеведуча проаналізувала коментарі під своїми дописами та відповіла хейтерам коротко і зрозуміло. Катерина Осадча заявила, що ті, кому вона не подобається, можуть відписатись

Українська телеведуча Катерина Осадча вирішила розставити всі крапки над “і” та відповісти хейтерам, які залишають невтішні коментарі під дописами знаменитості. Так, зірка проаналізувала закиди деяких її підписників та зазначила, що вона обурена такою поведінкою. Крім того, ведуча проаналізувала види хейту, яким її “закидають” та визначила його новий тип.

Катерина Осадча прокоментувала хейт

Знаменитість зізналась, що нині кожному чомусь хочеться в будь-якій дії знайти щось погане та негативне, втім куди більше зірку вразив новий тип коментарів від недоброзичливців. Телеведуча зізналась, що останнім часом її особливо вражають люди, які працюють за кордоном та бажають українцям не відчути того, що довелось пережити їм. Крім того, зізналась Катерина Осадча, вона вже почала колекціонувати найцікавіші види закидів від підписників.

Катерина Осадча поділилась роздумами у своєму блозі в Інстаграмі
Катерина Осадча поділилась роздумами у своєму блозі в Інстаграмі

На особистій сторінці української телеведучої в соціальній мережі Інстаграм з’явилась Історія, в якій вона ділиться результатами свого міні дослідження. Катерина Осадча розповіла, що деякі в коментарях під її дописами вважають абсолютно всіх, хто виїхав зрадниками – навіть відрядження не є поважною причиною.

Крім того, знайшлись і люди, які заявляють, що ті, хто залишились в Україні, ніколи не зрозуміють біль тих, хто залишився. Катерина Осадча помітила, що деякі вважають, що заробляти гроші під час повномасштабної війни неможливо та недоречно, проте в той самий час не працювати – погано, адже так ти не підтримуєш економіку країни.

Українська телеведуча Катерина Осадча коротко та зрозуміло відповіла хейтерам у соцмережі Інстаграм
Українська телеведуча Катерина Осадча коротко та зрозуміло відповіла хейтерам у соцмережі Інстаграм

Катерина Осадча також заявила, що поки деякі вважають замовчування війни зрадництвом, інші закидають брудний піар тим, хто про неї кричить. Загалом, українська телеведуча звернула увагу на те, що нині не важливо, що ти робиш – все одно знайдуться ті, хто “ткне” носом у ваші справи.

Друзі, всі, хто не хоче мене бачити, відпишіться і не дивіться, зробіть ласку

– попрохала наостанок Осадча.

Популярне

Схожі статті

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.