Як склалося життя першої дружини Потапа Ірини Горової, яку він проміняв на Каменських: забрала сина і бізнес

Відомий український репер і продюсер Потап зараз офіційний чоловік співачки Насті Каменських, роман з якою став причиною його розлучення з першою дружиною Іриною Горовою.

Коли існував творчий дует Потапа і Насті, репер був одружений на продюсерці Ірині Горовій, в той час вони стали батьками сина Андрія, він поставився до дочки Іри від попереднього чоловіка як до рідної і їх шлюб взагалі називали одним з найміцніших серед українських зірок. При цьому Каменських була незаміжньою і ходило багато чуток, що між колегами по сцені не тільки робочі відносини.

Як склалося життя першої дружини Потапа Ірини Горової, яку він проміняв на Каменських
Як склалося життя першої дружини Потапа Ірини Горової, яку він проміняв на Каменських

Через деякий час Настя в інтерв’ю почала говорити, що її серце справді не вільне, вона закохана, але не хоче розкривати ім’я свого обранця. Коли стало відомо про розлучення Потапа та Ірини Горової, фанати запідозрили, що Каменських вплинула на це безпосередньо і не прогадали.

В 2019 році Потап і Настя в день свого весілля зізналися про своє кохання і відкрили правду, що вони давно разом, у них побудований спільний будинок і вони зовсім не “Не пара”, як співалося в їх пісні.

Ірина Горова як це не дивно була на весіллі колишнього чоловіка, а також продовжила з ним співпрацю в рамках продюсерського центру Mozgi. Спільний син пари залишився жити з мамою, але і батько з ним вільно бачиться та приймає безпосередню участь у вихованні.

Як склалося життя першої дружини Потапа Ірини Горової, яку він проміняв на Каменських
Як склалося життя першої дружини Потапа Ірини Горової, яку він проміняв на Каменських

В одному з інтерв’ю Горова зізналася, що мачухою для Андрія Каменських не стала і вони не одна велика сім’я. А нещодавно стало відомо про припинення її співпраці з Потапом. В ЖВЛ Ірина розповіла, що з початку повномасштабної війни в Україні 24 лютого 2022 року управлінням продюсерського центру повністю зайнялася вона, екс-чоловік і Каменських тим часом знаходилися за кордоном.

Ірина Горова відмітила, що вдячна Потапу за такий досвід і за те, що він їй допоміг зрозуміти, що таке шоу-бізнес і як в ньому працювати, але зараз вони зрозуміли, що їх спільна робота вже вичерпала сама себе і тепер час розвиватися окремо.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.