Колега Філіпа Кіркорова перерахувала всі його витівки: скандали, буйність, рукоприкладство та багато іншого

Відомий російський співак, на відміну від інших артистів, дивує публіку своїми агресивними та деколи неадекватними витівками. Колега зірки прокоментувала його поведінку

Оперна співачка та колишня депутатка російської держдуми нещодавно взяла участь в ефірі українського телеканалу “Дом”. У коментарі для журналістів зірка прокоментувала поведінку скандально відомого російського співака Філіпа Кіркорова, який останнім часом не втомлюється дивувати публіку неадекватними вчинками. Марія Максакова розповіла про ймовірні причини таких дій.

Колега Кіркорова прокоментувала його поведінку

Відомий російський співак ніколи не відрізнявся адекватністю та послідовністю. На думку Марії Максакової, Філіп Кіркоров і раніше демонстрував певну некерованість та навіть агресію. Саме тому знаменита оперна співачка не здивована тим, що останнім часом його поведінка тільки погіршується.

Останнім часом Філіп Кіркоров став некерованим
Останнім часом Філіп Кіркоров став некерованим

Артистка зазначила, що раніше співак також міг влаштувати бійку з журналістами та продемонструвати свою буйність іншими методами, втім до цього така поведінка проявлялась значно рідше. Марія Максакова також зізналась, що вона знає, як пояснити подібні закиди Кіркорова. На думку оперної співачки, причина подібної некерованості полягає у вікових змінах.

Знаменитість поділилась своїми роздумами про зіркового колегу Філіпа Кіркорова та заявила, що в підручниках доволі докладно описують все, що відбувається та відбувалось раніше зі співаком, тому немає причин для дивування.

Щодо клімаксу, то, мені здається, в літературі було доволі докладно описано випадки, коли й раніше нестримані люди в період вікових змін переходили на рукоприкладство та інші часті витівки

– висловилась у коментарі для журналістів Марія.

Останні скандали за участі Філіпа Кіркорова

Нагадаємо, що останнім часом російський співак постійно натикається на одні й ті самі граблі – не вміє тримати свої емоції під контролем. Так, наприклад, нещодавно співак публічно образив не менш відому російську співачку Наргіз. Зі сцени в Ташкенті співак зазначив, що артистці не вдалось досягти успіху в кар’єрі через її начебто некрасиву зовнішність.

У мережі пояснили, що сталось зі співаком
У мережі пояснили, що сталось зі співаком

До цього Філіп Кіркоров публічно послав журналістку, яка вирішила пожартувати зі співаком. Артист відповідав на запитання преси, втім у якийсь момент він не стримався та просто завершив розмову не дуже вихованим способом.

На нещодавньому концерті в Алмати співак побив глядача букетом квітів, а також вийшов на сцену ледве не в прозорих лосинах, з-під яких виднілась спідня білизна.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.