Колега Софії Ротару пояснив її мовчання в питанні війни: “Михайлівна дуже скромна людина, говорить музикою”

Відома українська співачка й досі замовчує війну в Україні. Втім, колега Софії Ротару спробував виправдати її мовчання. Чому артистка саме так реагує на те, що відбувається в країні?

Український продюсер, музикант і співак висловився на підтримку української легендарної Софії Ротару. Так, Руслан Квінта зізнався, що він дуже схожий на свою зіркову колегу. В останньому інтерв’ю для “КП Україна” знаменитість розповів, як ставиться до того, що Софія Ротару не коментує війну в Україні.

Квінта виправдав Ротару

Так, у своєму останньому інтерв’ю знаменитість поговорив із журналістами про поведінку Софії Ротару. На думку Руслана Квінти, українська співачка мовчить про події в рідній країні, адже не хоче робити собі ім’я на таких трагічних подіях. Продюсер заявив, що Софія Ротару не бажає піаритись на війні.

Знаменитість зазначив, що легендарній співачці є з ким обговорювати те, що відбувається навкруги, а тому немає потреби зайвий раз намагатись зробити собі рейтинги в мережі.

У неї, як і у мене, є з ким спілкуватися. Я взагалі не люблю цього всього показушного. І до війни я жив у своєму творчому світі

– прокоментував Квінта.

Руслан Квінта пояснив мовчання Ротару
Руслан Квінта пояснив мовчання Ротару

Крім того, додав знаменитість, він помітив, що нині з’явилось багато людей, які хочуть “зловити хайп” на горі інших. Руслан зізнався, що таким чином люди просто розпиляють свою внутрішню енергію. Проте, за словами Квінти, він, як і Софія Ротару, не хоче дарма витрачати власні сили на те, щоб сподобатись комусь.

Український продюсер звернув увагу на схожість з відомою співачкою. За словами Руслана, їхня схожість полягає в тому, що вони обидва не говіркі та сором’язливі. Знаменитість звернув увагу на те, що він, як і Ротару, рідко дає інтерв’ю, а також не особливо любить брати участь в телепроєктах.

Софія Ротару мало говорить про війну
Софія Ротару мало говорить про війну

Саме в цьому, на думку Руслана Квінти, причина того, що Софія Ротару майже не говорить в особистому блозі про війну в Україні. Більш того, артист пригадав, що сенс життя полягає в тому, аби про тебе говорили лише хороше, коли тебе не стане. А ось думати про те, що про тебе пишуть за життя – марна справа.

Руслан Квінта також зазначив, що він не розуміє, що має говорити Софія Ротару, адже українська співачка розмовляє піснями та музикою – так само як і він.

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.