Їй подарували сережки за понад 300 тисяч, а вона – незадоволена: донька Кіркорова продемонструвала зухвалість

Яблучко від яблуньки недалеко падає – цей вислів ідеально описує доньку Філіпа Кіркорова Аллу-Вікторію. Що підросла дівчинка "викинула" на цей раз?

Скандально відомий російський співак Філіп Кіркоров виховує двох дітей – Аллу-Вікторію та Мартіна-Крістіна. Старшій доньці артиста нещодавно виповнилось 11 років. Турботливий батько вирішив влаштувати їй грандіозну вечірку, на яку витратив купу грошей. Почалось свято з привітання іменинниці. Філіп Кіркоров подарував дівчинці сережки з лімітованої колекції, проте дівчинка не проявила особливого здивування.

Подарунок Кіркорова старшій доньці

У мережі з’явилось відео, на якому російський співак Філіп Кіркоров дарує своїй дочці Аллі-Вікторії коштовний подарунок. Артист вирішив потішити школярку сережками від Louis Vuitton, втім користувачі мережі не помітили особливого здивування на обличчі дівчинки та зазначили, що вона не виглядає надто щасливою.

Скріншоти з відео, на якому російський артист дарує своїй доньці сережки

Прикраси, яку Кіркоров подарував Аллі-Вікторії, немає у вільному доступі, тому дізнатись, скільки вони коштують напевно – неможливо. Проте, можна припустити, скільки сережки від Louis Vuitton коштують приблизно. Так, наприклад, в останній колекції LV Volt представлено дві пари сережок, дешевші з яких коштують 3 350 євро або ж 130 тисяч гривень. Друга пара ювелірного вибору обійдеться покупцеві у 8 250 євро або ж 320 тисяч гривень.

Відмінність полягає в тому, що ці сережки знаходяться у загальному доступі, а от Філіп Кіркоров подарував улюбленій дитині прикраси з лімітованої колекції, а отже є ймовірність, що російський артист витратив ще більше суму.

Вартість прикрас від Louis Vuitton з останньої колекції в офіційному Інтернет-магазині

Скільки Кіркоров витратив грошей на свято загалом

У російських ЗМІ активно шириться інформація про те, що артист витратив понад 10 мільйонів рублів на святкування 11-го дня народження Алли-Вікторії. Так, російські експерти підрахували приблизну вартість послуг, які замовляв для доньки артист, та назвали ймовірну суму.

Варто зазначити, що захід відвідало багато російських зірок, серед яких була й запроданка Ані Лорак. До Алли-Вікторії на свято завітали Єгор Крід, Валентин Юдашкін, співачка Валерія та інші. Крім кейтерингу, оформлення приміщення та розважальної програми, Філіп Кіркоров також витратився на подарунки для гостей.