Діагнози українських зірок: Алла Мазур, Олена Мозгова, Міка Ньютон, чоловік Каменських Потап, Олена Кравець

Зірки шоу-бізнесу звичайні люди, які також хворіють. Читайте у статті, які діагнози ставили Аллі Мазур, Потапу, Олені Кравець та іншим українським знаменитостям.

Алла Мазур

В 2019 році телеведуча Алла Мазур зізналася, що у неї знайшли онкологічне захворювання – другу стадію раку молочної залози. Завдяки ранньому виявленню хвороби журналістка вчасно почала лікуватися і поборола недугу, ставши символом перемога над раком для всіх українців, хто зіткнувся з таким важким діагнозом.

Діагноз Алли Мазур

Міка Ньютон

Відома українська співачка Міка Ньютон перенесла рак яєчника, який майже позбавив її шансів стати матір’ю, але вони у неї все ж є, тільки потрібно запастися терпінням, часом і грошима. Однак війна в Україні відняла у Міки час на відновлення здоров’я, зараз зірка співає на благодійних концертах, тримає інформаційний фронт та піклується про батьків і племінницю, які евакуювалися до неї в Америку.

Міка Ньютон поборола рак

Олена Мозгова

Колишня дружина Олександра Пономарьова, продюсер Олена Мозгова, в 2021 році повідомила, що має серйозні проблеми зі здоров’ям. Після багатьох аналізів підтвердився діагноз – хвороба Лайма чи бореліоз. Наслідки захворюванні Мозгова лікувала не один місяць.

Олена Мозгова назвала свій діагноз

Потап

У відомого репера і продюсера Потапа на нервовому грунті через війну в Україні паралізувало частину обличчя. Защемлення лицьового нерва доставило чоловіку Каменських багато проблем, але він йде на поправку і вже може виступати.

Потапу паралізувало обличчя

Олена Кравець

Зірка “Квартал 95” Олена Кравець бореться зі шкірною хворобою кропив’янкою. Все почалося з крихітної плями на тілі, але ситуація швидко погіршилася. В процесі лікування гумористка зрозуміла, що до цього призвело емоційне потрясіння, однак не розсекретила, що конкретно мала на увазі. Це почалося декілька років назад. Недуга досі з Оленою і їй важко про це говорити, поки вона повністю не вилікується.

Олена Кравець розповіла про свою хворобу