Донька Пугачової Орбакайте відреагувала на заяву матері про цькування сім’ї: “Дивно, що не поїхала з країни”

Донька відомої російської співачки Алли Пугачової лаконічно відреагувала на заяви матері в мережі. Зірці вже лагідно "порадили" виїхати до Примадонни за кордон

Відома російська співачка Христина Орбакайте надає перевагу мовчанню у питанні російської агресії на території України. Втім, нещодавно артистка неоднозначно відреагувала на висловлювання своєї матері. Хоча вона погодилась із Аллою Пугачовою в питанні, що лише дотично стосується війни в Україні, росіяни розцінили це різко.

Христина Орбакайте підтримала Аллу Пугачову

На особистій сторінці російської Примадонни у соціальній мережі Інстаграм з’явився допис, у якому артистка просить Бога вибачити тим людям, які доклались до активного цькування її родини, яка залишилась на теренах росії. Більш того, Алла Пугачова зазначила, що деякі “продажні лицеміри та брехуни” організувались проти зіркової сім’ї.

Багато хто мене запитує, яким чином я виношу замовне цькування нашої родини. Як? А ось так. Це вид з мого вікна. Грудневе небо над Землею Обітованою

– написала Пугачова.

Під новим дописом російської співачки з’явився неоднозначний коментар її доньки. Так, Христина Орбакайте залишила декілька емоджі – серце та складені разом у молитві долоні. З чим погодилась донька Алли Борисівни, зрозуміти важко. Нині Христина Орбакайте не залишається мовчазною загадкою – кого та що підтримує зірка, а також у що вірить, наразі невідомо.

Реакція росіян на коментар Орбакайте

Варто зазначити, що у російських медіа вже відреагували на реакцію Христини Орбакайте стосовно позиції її мами. Так, видання “7Дней.ru” на офіційній сторінці в соціальній мережі Інстаграм зазначило, що, хоча співачка підтримала Аллу Борисівну, це ніби-то не означає того, що вона поділяє думку матері. Відтак, зазначили журналісти росЗМІ, поведінка Орбакайте залишається доволі дивною.

Можна припустити, що медіа лагідно натякнуло російській виконавиці на потребу покинути країну слідом за матір’ю, адже у своєму коментарі стосовно неоднозначної реакції артистки на висловлювання Алли Пугачової, було зазначено: той факт, що вона досі залишається на теренах рідної держави – дивний.

Дуже дивно, що Христина Орбакайте з таким ставленням до всього, що наразі відбувається, досі не поїхала з країни

– прокоментувало видання “7Дней.ru”.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.