34-річна Олена Шоптенко вийшла в світ без Олега Винника у асиметричній сукні з вуаллю: “Вперше за 9 місяців”

Відома українська танцюристка Олена Шоптенко, яку під час участі в шоу "Танці з зірками" підозрювали у романі з Олегом Винником, вийшла в світ у стильній сукні з вуаллю.

Олена Шоптенко – відома українська танцівниця і хореограф, переможниця найпершого сезону “Танців з зірками” в парі з Володимиром Зеленським. Вона не один раз поверталася на паркет проекту, а її остання участь разом з Олегом Винником викликала багато чуток. Пара так вміло виконувала номери і демонструвала справжню пристрасть в танцях, що розповсюдилися домисли про їх роман. Вовчиці Винника запідозрили, що Шоптенко посунула Таюне, яку вважають таємною дружиною співака.

Зірки спокійно ставляться до подібних чуток, тому що не перший рік в шоу-бізнесі, а після завершення шоу вони перестали з’являтися разом на публіці, тому у прихильників немає причин вважати, що це було щось більше ніж просто співпраця.

Олена Шоптенко вийшла в світ без Олега Винника
Олена Шоптенко вийшла в світ без Олега Винника

Зараз про Олега Винника нічого не чути, а Олена Шоптенко в своєму Інстаграм-блозі з’явилася на нових фото в стильній коктейльній сукні з асиметричною вуаллю. Цей образ завершили золоті босоніжки, світла сумочка і нарядна зачіска. В такому вигляді танцюристка з’явилася на благодійному вечорі у Відні. Танцюристка під час війни виїхала в Австрію.

Вперше за 9 місяців одягла тут у Відні коктейльну сукню. І на якийсь час відчула себе так, як колись почувала себе вдома в Україні. А ще приємніше стає від того, що привід був чудовий!

– написала Олена.

В кінці листопада вона спільно з благодійним фондом “Мама плюс Я” влаштували вечір перед Різдвом, на якому з квитків, аукціону і пожертвуванням було зібрано майже 84 тисячі євро. Ці гроші підуть на допомогу матерям з дітьми, які постраждали через війну в Україні.

Разом з Шоптенко на цьому заході також засвітилися телеведучий Анатолій Анатоліч і музикант Євген Хмара. Зірки з культурного фронту не зупиняються на шляху до перемоги.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.