Більше не Потап: чоловік Каменських продовжує творчу діяльність під своїм справжнім іменем – “Триклятий лютий”

Український репер Олексій Потапенко повідомив про неочікувані зміни в творчій діяльності. Відтепер артист виступатиме під своїм справжнім іменем та з оновленим репертуаром

Відомий український музикант та чоловік Насті Каменської нещодавно випустив новий трек під назвою “Триклятий лютий”, у якому висловив усі почуття, які викликає в нього війна в Україні. Так, артист випустив нову композицію не під сценічним псевдонімом, до якого звикли мільйони українців, а під своїм справжнім іменем. Схоже, що в кар’єрі та творчій діяльності артиста стався справжній переворот.

Потап тепер не Потап

Артист презентував емоційну композицію, в якій звернувся до кожного шанувальника. У пісні артист висловив всенародне бажання відбудувати щасливе, а головне мирне незалежне майбутнє. Олексій Потапенко зазначив, що він сподівається, що зовсім скоро наступить той день, коли кожен українець зможе забути про війну, як про страшний сон.

Олексій Потапенко намагався вселити в шанувальників віру в те, що всі неодмінно забудуть про жахіття війни – діти побачать мирне небо над головою, а люди знову почнуть насолоджуватись життям та будувати плани на майбутнє.

Завершення співпраці з Горовою

Нагадаємо, що не так давно колишня дружина Олексія Потапенка, з якою він після розлучення все ще підтримував робочі стосунки, оголосила про розірвання співпраці. Так, Ірина Горова повідомила, що віднині вони з Потапом не мають спільного бізнесу, а управлінням компанією “MOЗGI GROUP”, яку вони заснували разом, займатиметься ексдружина Олексія.

Ірина Горова тепер одна займається бізнесом, який почала з колишнім чоловіком
Ірина Горова тепер одна займається бізнесом, який почала з колишнім чоловіком

Українська продюсерка подякувала своєму чоловікові за роки співпраці та зазначила, що в багатьох питаннях він їй допоміг та навіть “просвітив”. Ірина Горова зазначила, що вона впевнена у своєму великому майбутньому в професійній діяльності, тому розглядає завершення співпраці виключно як новий старт.

Ірина Горова зазначила, що вони з Олексієм Потапенком зробили одне для одного все, на що тільки були здатні. Вона відповідала за організаційні моменти бізнесу, а ось Потап слідкував за творчістю та креативом. Проте, у певний момент їхні шляхи розійшлись та вони почали новий аркуш своєї професійної діяльності.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.