Вагітні Дорофєєва, Каменських і Могилевська: бебі-бум в українському шоу-бізнесі станеться в 2023 році

У 2022 році навколо героїнь нашої сьогоднішньої статті ходить безліч чуток про їхню можливу вагітність. Тож, чи стануть мамами Дорофєєва, Каменських та Могилевська у 2023 році, читайте далі в матеріалі.

Героїні нашої сьогоднішньої статті ще не відчули радість материнства, хоча їх час від часу підозрюють у вагітності.

Настя Каменських

Настя Каменських занепокоїла шанувальників сумними новинами
Вагітні Дорофєєва, Каменських і Могилевська: бебі-бум в українському шоу-бізнесі станеться в 2023 році

Настя Каменських жартує, що якби всі чутки про її вагітність були правдою, то вона вже була б мамою 10-х дітей. Дійсно, співачку часто підозрюють у вагітності, зокрема через те, що вона то худне, то знову набирає вагу і прихильникам час від часу вдається розгледіти її “вагітний” живіт.

Втім, на цей раз прихильники Каменських були майже впевнені, що не прогадали зі своїми догадками, адже співачка дуже змінилася. Повернувшись в Україну в серпні після довготривалого перебування за кордоном, Настя помітно округлилася і почала носити лише вільний одяг. Тож, чи стане співачка мамою у 2023 році, чи вона просто набрала зайві кілограми, поки що невідомо.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва показала, як виглядає зранку
Вагітні Дорофєєва, Каменських і Могилевська: бебі-бум в українському шоу-бізнесі станеться в 2023 році

Надя Дорофєєва прожила в шлюбі з Володимиром Дантесом 7 років і так і не стала мамою. Тільки після їхнього розлучення стало відомо, що саме Дантес не хотів дітей, адже позиціонує себе, як чайлдфрі – люди, які свідомо відмовляються народжувати дітей. Втім, теперішній бойфренд Дорофєєвої Кацурін навпаки любить дітей і вже має двійко своїх від попереднього шлюбу. Тож не виключено, що закохані наважаться і на спільних дітей.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська заінтригувала шанувальників анонсом майбутньої вистави
Вагітні Дорофєєва, Каменських і Могилевська: бебі-бум в українському шоу-бізнесі станеться в 2023 році

47-річна співачка Наталія Могилевська мала безліч романів і навіть була офіційно одружена, втім мамою так і не стала. Нещодавно артистку запідозрили у можливій вагітності, адже розгледіли у неї вагітний живіт. Втім сама артистка поки що не коментує свій стан, однак не приховує, що зараз знаходиться у стосунках з новим коханим, ім’я якого поки що приховує.

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.