Ідеальна пара: актори “Дизель шоу” Вікторія Булітко та Євген Сморигін 12 років разом і не приховують цього

Вікторія Булітко та Євген Сморигін – одна з найвідоміших пар українського шоубізнесу. Всі спостерігають за ними в мережі, проте не кожен знає, з чого почались їхні стосунки

Відомі українські актори Вікторія Булітко та Євген Сморигін вже дванадцять років пов’язані однією сценою на двох та міцними дружніми стосунками. Хоча багато шанувальників помилково вважають, що артисти поза камерами разом, насправді у кожного своя особиста історія кохання. Булітко та Сморигіну неодноразово закидали роман, втім насправді цим двом не потрібно нічого більшого, ніж звичайна щира дружба. Що відомо про їхні стосунки, а також з ким вони живуть поза сценою?

Історія знайомства та стосунки

Вікторія Булітко та Євген Сморигін разом 12 років
Вікторія Булітко та Євген Сморигін разом 12 років

Вікторія Булітко та Євген Сморигін познайомились дуже давно, а ось на сцену відома українська актриса потрапила саме завдяки своєму знайомому, який у майбутньому став не лише надійним колегою, а і ледве не найкращим другом. Продюсери “Дизель Шоу” шукали актрису для жіночих ролей на сцені гумористичного проєкту. Тоді думку запитали в Сморигіна, а він з тихою впевненістю заявив, що кращої від Вікторії Булітко не знайти.

Відтоді відома телевізійна парочка часто виступає разом. Артисти грають закоханих молодят, подружжя та багато інших ролей, проте один факт залишається незмінним. Цим зізнанням актори ділились в одному з коментарів для журналістів. Так, і Вікторії Булітко, і Євгену Сморигіну найкомфортніше працювати саме одне з одним.

Особисте життя Вікторії Булітко

Вікторія Булітко не ділиться особистими деталями
Вікторія Булітко не ділиться особистими деталями

Відома українська актриса поза сценою зустрічається з чоловіком, проте імені розкривати не хоче. Достеменно шанувальника невідомо нічого, крім того, що серце тендітної красуні зайняте. Про це Вікторія Булітко зізнавалась сама у численних коментарях для преси. Кожного разу, коли журналісти хотіли з’ясувати, кому ж належить серце артистки, вона лаконічно та коротко відповідала таємницями.

Особисте життя Євгена Сморигіна

Дружина Євгена Сморигіна
Дружина Євгена Сморигіна

А ось Євген Сморигін деталей свого особистого життя ніколи не приховував. Актор одружився з дівчиною, з якою познайомився, коли тільки переїхав до української столиці. Тоді молодий та спокійний білорус почав винаймати квартиру по сусідству від своєї майбутньої дружини. Пізніше, як розповідав актор, вони почали зустрічатись, а його кохана переїхала жити до нього – за стінку. Нині подружжя виховує трьох дітей.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.