Українські зірки, які стали матерями і батьками-одинаками: Кароль, Лобода, Білик, Власова, Кличко, Вірастюк

В житті зустрічається чимало жінок і чоловіків, які виховують своїх дітей самотужки. Також в українському шоу-бізнесі є матері-одиначки і батьки-одинаки.

Тіна Кароль

Тіна Кароль показала 14-річного сина, якого сплутали з її новим чоловіком

Відома українська співачка Тіна Кароль в 2013 році стала вдовою і матір’ю-одиначкою, коли помер її чоловік Євген Огір. У зірки залишився 4-річний син Веніамін, якому нещодавно виповнилося вже 14 років і він виріс копією покійного тата.

Євгенія Власова

Євгенія Власова з дочкою від Костюка

Зірка 2000-х років Євгенія Власова давно зникла з шоу-бізнесу і як виявилося не змогла знайти особисте щастя. В 2004 році співачка вийшла заміж за продюсера Дмитра Костюка і народила доньку Ніну, але після розлучення батько не приймає участі в житті дівчинки. Власова сама виростила і виховала спадкоємицю.

Василь Вірастюк

Як виглядають діти Василя Вірастюка

Самий сильний чоловік світу Василь Вірастюк в 2006 році втратив свою першу дружину Світлану Вірастюк, яка загинула на гірськолижному курорті в Турції під час лавини. У пари тоді підростав трирічний син Адам, для якого Василь став всим. Пізніше він вдруге одружився і його нова обраниця народила ще двох хлопчиків та стала мачухою Адаму.

Світлана Лобода

Світлана Лобода мама двох дочок

У відомої співачки Світлани Лободи двоє дочок, Євангеліна і Тільда. Батька молодшої вона приховує, а з батьком старшої, хореографом Андрієм Царем, зірка розсталася, коли дитина була маленькою і взяла на себе ношу матері-одиначки.

Ірина Білик

Ірина Білик з синами

Знаменита артистка Ірина Білик має двох синів від двох різних чоловіків, з якими не протрималася довго у шлюбах. Не зважаючи на це, знаменитість вміло справляється з вихованням дітей сама.

Володимир Кличко

Володимир Кличко сам виховує дочку від американської актриси

Відомий український боксер Володимир Кличко своїми силами виховує дочку Каю-Євдокію, яка народилася у стосунках з американською актрисою Хейден Панеттьєр. Вони декілька років були у цивільному шлюбі і заручилися, але в результаті розійшлися. Після розставання Кая залишилася з татом.