Одружилися і вийшли заміж таємно: хто другі половинки Олега Винника, Дана Балана, Алли Мазур, Ольги Фреймут

Не зважаючи на свою зірковість і популярність, деякі знаменитості приховують деталі особистого життя від прихильників та своїх коханих від папараці.

Читайте у статті, що відомо про других половинок найвідоміших українських зірок сцени і телебачення.

Олег Винник

Улюбленець жінок Олег Винник не хоче публічно прощатися зі статусом завидного холостяка і приховує дружину, але прихильники давно знають, що він одружений на своїй бек-вокалістці Таюне. Майбутні зірки знайомі зі студентських часів і тоді ж між ними закрутилася любов.

Дружина Олега Винника Таюне

За чутками у пари навіть є дорослий син Юліан, який живе в Німеччині. Туди Олег Винник виїхав з України під час війни.

Алла Мазур

Ведуча ТСН Алла Мазур має сина Артема від таємного чоловіка, ім’я якого вже багато років зберігається в таємниці. Журналістка зізнавалася, що її зачіпали вигадки преси, тому вона і вирішила тему особистого життя залишити назавжди закритою.

Єдиний чоловік, з яким Алла Мазур виходила на світські заходи, був її колега Роберт Опаленик. Пліткують, що він і є той самий.

Чоловік Алли Маз

Дан Балан

Молдавський мачо Дан Балан, якому приписували роман з Тіною Кароль, в молодості один раз одружився. Його дружиною стала модель Елла Крупеніна, але пара давно не разом через ревнощі і непорозуміння. Вони розійшлися, коли Дан був на піку популярності і мав велику кількість прихильниць-дівчат, з чим не змогла миритися Елла.

Дружина Дана Балана

Ольга Фреймут

Ревізор Ольга Фреймут багато років була в центрі чуток про роман то з Сергієм Притулою, то з Олександром Педаном. Як виявилося, телеведуча насправді закрутила відносини з колегою, але це не її співведучі. Ставши мамою хлопчика Валерія в 2016 році, Фреймут розсекретила, що батько її сина – генеральний директор Нового каналу Володимир Локотко, за якого вона вийшла заміж таємно.

Чоловік Ольги Фреймут