“Я почала кричати”: донька Олі Полякової Маша поскаржилась на життя у Лондоні й розповіла про скандал в аптеці

Старша донька відомої української співачка поскаржилась на сервіс у Лондоні. Чим не подобається зірковій студентці життя у столиці Англії та чому вона влаштувала скандал?

Цього року старша донька української артистки Олі Полякової завершила навчання у школі та вступила до закладу вищої освіти. Навчатись Маша вирішила у Великобританії – у Лондоні дівчина вступила до одної з найкращих музичних академій. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Полякова молодша часто розповідає про реалії життя за кордоном.

Так, цього разу донька української співачки розповіла про неприємний інцидент в одній з лондонських аптек. Студентка прокоментувала відсутність там банальних ліків та детально описала своє незадоволення. Зіркова донька розповіла про мінус життя в Лондоні для тих, хто планує переїжджати жити туди надовго.

Донька Олі Полякової поскаржилась на медицину в Англії
Донька Олі Полякової поскаржилась на медицину в Англії

Маша Полякова про життя в Лондоні

В особистому блозі зіркова донька розповіла, що нещодавно її однокурсниця захворіла та не могла самостійно сходити до аптеки через високу температуру та відсутність сил. Тоді подруга попросила про допомогу у Маші, й вона вирушила до найближчої аптеки, аби купити ліки, щоб послабити симптоми захворювання. Втім, усе виявилось не так просто…

Маша Полякова зізналась, що була шокована рівнем медицини у Великобританії, адже аптекарка, до якої вона звернулась, навіть не розуміла, що саме дівчині потрібно. Так, розповіла зіркова донька, вона просила банальні ліки проти високої температури або болю, але фармацевтка не зуміла їй допомогти та розповідала, що в англійських аптеках такого не продають.

Донька Полякової розповіла про сервіс аптек у Великобританії
Донька Полякової розповіла про сервіс аптек у Великобританії

Маша Полякова розповіла, що довго намагалась купити хоча б щось, що могло допомогти її подрузі, проте аптекарка її не розуміла. Врешті-решт дівчина попросила продати їй хоча б вітамін С, проте фармацевтка зазначила, що вони такого в наявності не мають. Тоді донька Олі Полякової розізлилась та почала кричати.

Я почала кричати. Жінка, яка продає там, по ній видно, що вона взагалі нічого не розуміє

– прокоментувала молода зірка.

Пізніше Маша побачила те, що їй потрібно було купити, проте аптекарка зовсім відмовилась її обслуговувати.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.