Скріпили шлюб перед Богом: Хамайко і Оністрат, Квіткова і Добринін та інші пари, які повінчались

З кожним роком закохані пари все рідше крім офіційного шлюбу вирішують закріпити шлюб перед Богом. Втім, серед зіркових пар є немало тих, хто повінчався.

Релігійні люди вважають, що шлюб справжній лише після того, коли подружжя повінчаються. Такий шлюб вважають “укладеним на небесах”.

Валентина Хамайко і Андрій Оністрат

Зіркові пари, які повінчались: Хамайко і Оністрат
Зіркові пари, які повінчались: Хамайко і Оністрат

Відома телеведуча Валентина Хамайко і бізнесмен Андрій Оністрат живуть у щасливому шлюбі більше 15 років і виховують четверо дітей. При цьому офіційно шлюб вони не реєстрували. Закохані вирішили, що для них важливіше скріпити шлюб перед Богом, тож у 2017 році вони повінчалися.

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко

Весілля Дмитра Комарова та Олександри Кучеренко
Зіркові пари, які повінчались: Комаров і Кучеренко

Телеведучий-мандрівник Дмитро Комаров одружився на юній красуні Олександрі Кучеренко у 2019 році. Їхні стосунки були таємними і реєстрували шлюб вони теж таємно. Дмитро і Олександра розписалися у Києві без жодних церемоній і відправились у Єрусалим, щоб там повінчатися.

Нікіта Добринін і Даша Квіткова

Зіркові пари, які повінчались: Квіткова і Кучеренко
Зіркові пари, які повінчались: Квіткова і Кучеренко

Нікіта Добринін і Даша Квіткова стали єдиною парою із шоу “Холостяк”, яким вдалося зберегти стосунки поза проєктом і побудувати сім’ю. Вони одружилися у 2020 році і планували згодом повінчатися. Подружжя відкладали таїнство вінчання, втім після довгої розлуки через війну, закохані вирішили, що вже прийшов час. Даша і Нікіта повінчалися без жодного розголосу. Вони були у цей день лише у двох: без рідні та друзів.

Тіна Кароль і Євген Огір

Свадьба Тины Кароль
Зіркові пари, які повінчались: Тіна Кароль і Євген Огір

Тіна Кароль і Євген Огір одружилися у 2008 році. Мало хто знає, але їхнє перше весілля проходило на Мальдівських островах, в той час, коли в Україні була зима. Тоді закохані зробили свято лише для себе і не запрошували гостей. Лише через півроку, влітку, подружжя вирішило зіграти шумне весілля, куди запросили багато гостей і пресу. Саме тоді Тіна і Євген повінчалися у Києво-Печерській Лаврі. На жаль їхній шлюб обірвала страшна хвороба. У 2013 році Євген Огір пішов з життя через онкологію.

Схожі статті

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.