Матвієнко показала лист молодшої доньки до Миколая: Ніна виявилася не балуваною та замовила скромний подарунок

Відома українська співачка показала шанувальникам лист своєї молодшої доньки. Що замовила 6-річна Ніна у Святого Миколая? Прохання сильно розчулило зіркову маму та мережу

Українська співачка та донька легендарної Ніни Матвієнко разом зі своїм коханим чоловіком виховує 6-річну доньку Ніну, названу на честь зіркової бабусі. Так, у родині повним ходом йде підготовка до майбутнього найулюбленішого дитячого свята Миколая. Напередодні 19 грудня діти пишуть свої листи Святому з побажаннями та “замовленнями”. Так, цьогоріч прохання дітлахів і справді змушують очі дорослих намокнути.

Про що просила Ніна Матвієнко У Святого Миколая?

Важко уявити, скільки дітей сьогодні писали про подібне. Так, війна внесла корективи не лише у доросле життя, а й у дитинство найменших українців. Якщо раніше діти просили у своїх листах лише про іграшки та безтурботні розваги, то тепер ледве не кожна дитина України пише про те, чого бажає найбільше – завершення війни. Про це написала і донька Тоні Матвієнко. Дівчинка, яка зростає в одній з найвідоміших українських сімей, не просить про дорогі речі та не вередує, адже у дитячому серці жевріє надія лише на одне.

Тоня Матвієнко зі своїми доньками та чоловіком Арсеном Мірзояном
Тоня Матвієнко зі своїми доньками та чоловіком Арсеном Мірзояном

На особистій сторінці знаменитої співачки у соціальній мережі Інстаграм з’явилась Історія, на якій зірка показує лист, написаний її молодшою донькою. На клаптику паперу дитячою рукою написане побажання, яке насправді живе не лише у дитячих серцях. Так, перш за все, Ніна Матвієнко молодша попросила у Святого Миколая про справжнє чудо – аби нарешті завершилась війна.

Проте, дівчинка не обмежилась одним побажанням. Окрім заповітної мрії про мир, 6-річна Ніна попросила Святого Миколая принести їй “юпку”. Дівчинка також дописала ще одне побажання, проте розібрати його вже не вдалось. Тоня Матвієнко розмістила чутливу фотографію та змусила всю мережу розчулитись бажаннями своєї донечки.

Лист зіркової доньки Тоні Матвієнко Ніни до чудотворця Миколая
Лист зіркової доньки Тоні Матвієнко Ніни до чудотворця Миколая

Нагадаємо, що у відомої української співачки також є старша донька Уляна, яка цьогоріч відзначила 24-й день народження. Дівчина залишається в українській столиці та працює в Києві. У коментарі для журналістів Тоня Матвієнко зазначала, що Уляна принципово не захотіла перебувати за кордоном.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.