Відомо, чому насправді Дорофєєва розлучилась з Дантесом, а з Кацуріним все вийшло: річ у стародавньому ритуалі

Шанувальники довго розмірковували над тим, чому насправді одна з найвідоміших пар України розлучилась. Тепер стало відомо, що насправді Наді Дорофєєвій завжди судилось бути з Кацуріним

Розлучення Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса цієї весни спричинило у мережі справжній фурор. Так, шанувальники будували різноманітні теорії стосовно того, чому артисти насправді розірвали свої тривалі стосунки та підписали папери про завершення шлюбу. Історія набрала більших обертів, коли виявилось, що Дорофєєва “закрутила” роман із Михайлом Кацуріним, а Вова Дантес почав зустрічатись із колишньою дружиною свого найкращого друга.

Тоді роздуми стосовно причини розлучення замінили численні жарти про “обмін дружинами”. Шанувальники перемкнули увагу з однієї теми на іншу, проте центральними обговорюваними персонами все ще залишались Надя Дорофєєва, Вова Дантес і Кацуріни. Тепер у мережі розкрили ймовірну причину розлучення співаків та початок нових романів.

Чому Дорофєєва та Дантес розлучились

На особистій сторінці відомого київського ресторатора Михайла Кацуріна у соціальній мережі Інстаграм з’явився допис з відео. В особистому блозі знаменитості з’явився уривок з нового випуску YouTube-шоу Кацуріна, який він записав разом з Антоном Птушкіним. Так, відомий мандрівник і його товариш, поціновувач смачної їжі, вирушили до Львова з гастрономічною екскурсією старим містом.

На останньому опублікованому ролику на сторінці Михайла Кацуріна героїня нового випуску YouTube-шоу готує смаколик, а паралельно розповідає про давню українську прикмету. Так, за словами жінки, тим, хто в дитинстві облизував макогон, пророчили в майбутньому лисого чоловіка. Макагон – це спеціальна ступа для того, аби перетирати мак.

Михайло Кацурін із гумором підійшов до народної мудрості, тому одразу після вислову героїні його шоу на екрані з’явилось спантеличене обличчя ресторатора. Оператор поступово наближав ракурс і зрештою на екрані можна було побачити лише лису голову Кацуріна.

У коментарях до нового допису шанувальники припустили, що Надя Дорофєєва, ймовірно, у дитинстві все-таки облизала макогон і саме тому тепер зустрічається з лисим Михайлом Кацуріним. Можна припустити, що саме це стало причиною, чому співачка розлучилась зі своїм колишнім Володимиром Дантесом. Так, український співак має шикарну шевелюру.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.