Головна героїня “Вендзей” поцупила танок у Вєрки Сердючки: порівнюємо танцювальні рухи двох зірок

Численні фанати Вєрки Сєрдючки, побачивши танець із серіалу "Венздей", пригадали, що деякі рухи Дженні Ортеги вже бачили раніше у виконанні героїні Андрія Данилка. Невже сплагіатила?

Уважні тіктокери заявляють, що голлівудська зірка запозичила свій танець в українського артиста. Кінороби неодноразово наголошували, що Ортега сама придумала собі рухи, які згодом стали вірусними в Інтернеті. Та українці точно знають, що задовго до Дженні щось подібне вже робила Вєрка Сердючка на сцені. Якби обох зірок вбрати в однаковий одяг, то їхні рухи нічим би не відрізнялися.

Відвідувачі мережі стали жваво обговорювати інцидент з плагіатом, щиро радіючи, що закордонні зірки беруть приклад з українських. Патріотично налаштована частина публіки висловилася однозначно:

“Ніяка Венздей не переплюне нашу Сердючку”.

“Українці і тут попереду і перші”.

“Віруся найкраща!”

Головна героїня Вендзей поцупила танок у Вєрки Сердючки
Головна героїня Вендзей поцупила танок у Вєрки Сердючки

Але були й такі, що намагалися приписати авторство дивних рухів Михайлу Поплавському.

Оля Полякова

Оля Полякова станцювала танець Венздей
Оля Полякова станцювала танець Венздей

Хай там що, але танок Вендзей нікого не давав спокою. Коли його оприлюднили на Netflix, все більше людей стали намагатися повторити рухи. Не залишилася осторонь і почесна блондинка. Задля виконання Полякова заплела кіски і вбралася в чорну сукню. Щоправда, місце для знімання вибрала доволі оригінальне – ванну кімнату.

Павло Зібров

Хореографією Вендзей Адамс надихнувся й народний артист. Він виклав своє бачення танцю в Інстаграмі. Але танцював не один, а у супроводі іншого персонажа із фільму жахів – руки.

Вбрався оспівувач “Мертвих бджіл” у жовто-блакитне вбрання, пояснивши, що публіці ТікТоку дане відео зайшло ідеально, тож артист вирішив перевірити, чи гідно оцінять його танцювальну творчість підписники Інсти.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.