Емігрант Влад Яма показав розкішне свято для сина на день народження: не бідують в Америці

Відомий український хореограф Влад Яма, який є суддею шоу "Танці з зірками", показав в Мережі свято на день народження сина, яке вони з дружиною влаштували в Америці.

Влад Яма став популярним після того, як танцював на паркеті “Танців з зірками” в першому сезоні з відомою співачкою Наталією Могилевською. Їм приписували роман, але хореограф тримав образ холостяка, приховуючи від публіки свою справжню любов.

Влад розповідав, що довгий час не робив пропозицію коханій Ліліані, бо боявся втратити популярність, офіційно ставши “зайнятим” чоловіком. Так тільки через 7 років відносин він зважився і нарешті покликав обраницю заміж.

Пізніше у молодої пари з’явився син Леон, який взяв від батьків природню красу і росте дуже видним хлопчиком. Для свого сина зіркові батьки роблять все, щоб він був щасливий і був в безпеці. В перший же день повномасштабної війни Влад Яма разом з сім’єю покинув Україну і полетів в Сполучені Штати Америки.

Влад Яма показав розкішне свято для сина на день народження
Влад Яма показав розкішне свято для сина на день народження

Суддю “Танців з зірками” багато критикують в Мережі через втечу. Деякі з його колег по шоу-бізнесу також зізнаються, що втратили повагу до нього, але Яма вміло не реагує на гнівні коментарі і також приймає участь в різних благодійних заходах.

Також знаменитість як батько намагається відгородити Леона від негативу і на його сьомий день народження вони з дружиною влаштували сину вечірку та показали фото в Інстаграм-блозі.

Іменинник на знімку задуває торт і загадує бажання:

Синку, я чітко пам’ятаю твій перший крик… А сьогодні тобі вже 7… Навіть не віриться… Я здогадуюсь, чого ти забажав, а значить так і буде… Леон, ми з мамою любимо тебе!

– написав Яма в підписі до публікації.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.