“Нова краля”: у розлученого з Горняк Остапчука вже з’явилась дівчина – травесті-діва Монро розкрила подробиці

Щойно шанувальники відійшли від новин про розлучення Володимира Остапчука та Христини Горняк, колега шоумена заявила про те, що він вже встиг знайти "нову кралю". З ким зустрічається ведучий?

Здається, що час сьогодні плине з неймовірною швидкістю. Лише вчора мережу сколихнула новина про те, що між Володимиром Остапчуком і Христиною Горняк пробігла кішка, а сьогодні вже повідомляють про нове захоплення шоумена. Офіційних коментарів щодо розлучення подружжя все ще не було, втім “інсайдери” зізнаються: Остапчук тепер вільна пташка, як і його, ймовірно, колишня дружина. То що відомо про нову дівчину зірки?

Монро про нове кохання Володимира Остапчука

Українська травесті-діва Монро активно веде особистий канал у Телеграмі. Там зірка час від часу ділиться чимось цікавим та особливо “гостреньким”, отож сьогоднішній допис не став виключенням. Так, в особистому блозі Монро розповіла про те, що в Остапчука насправді вже є нова дівчина. Крім того, колега шоумена розповіла детальніше про особистість зіркового захоплення.

Травесті-діва Монро розповіла про нову дівчину Володимира Остапчука
Травесті-діва Монро розповіла про нову дівчину Володимира Остапчука

Так, за зізнанням зірки, Володимир Остапчук, виявляється, горював не довго. Артистові вистачило приблизно декількох місяців, щоб віднайти собі нове кохання. Травесті-діва Монро розповіла, що це дівчина, яка займається відновленням акаунтів у соціальній мережі Інстаграм. До того ж, продовжила колега шоумена, вона навіть допомогла відновити сторінку Остапчуку. Схоже, саме тоді й зародились перші почуття.

А у телеведучого Остапчука нова краля… Начебто та, що допомагає відновлювати акаунти в інстаграмі

– зазначила Монро в особистому Телеграм-каналі.

Крім того, додала зірка, вона бажає молодим лише щастя та міцного кохання, адже Володимир Остапчук наразі вільний. Монро також зізналась, що ніщо не підбадьорює у такі важкі часи, як новенькі плітки.

Володимир Остапчук недовго забував свою колишню дружину Христину Горняк
Володимир Остапчук недовго забував свою колишню дружину Христину Горняк

Нагадаємо, що раніше ми вже писали про колишню дружину Володимира Остапчука та її моральний стан. Так, Христина Горняк також недовго сумувала та вже зізналась, що готова до нових стосунків. Залишається лише чекати, коли нотаріуска з’явиться у компанії нового запального чоловіка.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.