Що відомо про першого чоловіка Ольги Фреймут, якого вона кинула вагітною: аристократ Ніл Мітчелл

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут в молодості завагітніла від британця, але будувати сім'ю з ним не захотіла і кинула чоловіка вагітною.

Ольга Фреймут є однією з найвідоміших українських телеведучих, яка відрізняється тонким почуттям стилю, ідеальними манерами і вибагливістю. Журналістську освіту Оля отримала у Львівському національному університеті імені Івана Франка та Міському університеті Лондона. Навчаючись в столиці Великобританії, майбутня зірка почала зустрічатися з британцем Нілом Мітчеллом і завагітніла від нього, але втекла з цих стосунків ще на перших термінах вагітності.

Що відомо про першого чоловіка Ольги Фреймут, якого вона кинула вагітною
Що відомо про першого чоловіка Ольги Фреймут Ніла Мітчелла, якого вона кинула вагітною

Через багато років в інтерв’ю Фреймут зізнавалася, що навіть не розуміє і не представляє, що їй тоді сподобалося в тому чоловікові. На протязі відносин їй стало бути з ним нудно, а Ніл почав проявляти агресивність і став ревнивцем, тому Ольга прийняла для себе рішення піти і виховувати дитину сама, без такого батька поруч.

В той час я трохи загравалася, я хотіла прожити красиву біографію, а з ним все було передбачувано. Вся романтика пройшла. Він дуже ревнував до моїх однолітків. Він був агресивним, руки не підіймав, але був неприємним, манери зникли

, – розповідала про свого колишнього телеведуча.

Фреймут навіть не стала говорити тоді Нілу, що йде остаточно від нього, тому що він міг її не відпустити, а вона насправді поїхала і більше не повернулася. Від тих відносин у Ольги народилася дочка Злата Мітчелл, яка має британське громадянство і зараз вчиться в Сполучених Штатах Америки.

Дочь Ольги Фреймут в микро шортах и топе удивила своим видом
Що відомо про першого чоловіка Ольги Фреймут, якого вона кинула вагітною

Пізніше з батьком Злати Фреймут налагодила спілкування заради дитини, а її нинішній чоловік — продюсер Нового каналу Володимир Локотко, у них підростають двоє спільних дітей, син Валерій і дочка Євдокія, з якими телезірка знаходиться в евакуації за кордоном через війну. Ольга знайшла там роботу в газеті та пише статті про події в Україні.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.