Володимир Дантес і Даша Кацуріна заговорили про третю дитину: “Діти — лайк, супер, більше треба”

Відомий український співак Володимир Дантес після розлучення зі співачкою Надею Дорофєєвою зустрічається з дизайнером одягу Дашею Кацуріною, з якою вже говорить про поповнення.

Вова Дантес і Надя Дорофєєва багато років вважалися найкрасивішою парою в українському шоу-бізнесі, але їх шлюб розпався в 2022 році і це стало великою несподіванкою для їх численних прихильників. На публіці зірки здавалися щасливими, однак виявилося, що між ними давно зникло кохання, яке переросло в дружню любов, а романтика і пристрасть пішла.

Слідом за ними про розлучення об’явили Михайло і Даша Кацуріни, близькі друзі Дантеса і Дорофєєвої. Пізніше з’ясувалося, що вони фактично обмінялися партнерами.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна заговорили про третю дитину

Зараз Надя зустрічається з Мішею, а Вова з Дашею. В шлюбі у Кацуріних народилося двоє дітей, дочка Олександра і син Іван, які після розлучення батьків проводять час з ними обома, але окремо. Їх нові зіркові обранці також бавляться з дітьми.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна заговорили про третю дитину

Коли Дантес і Дорофєєва були одружені, співак заявляв, що він чайлд-фрі і не планує ставати батьком, але зараз, спілкуючись з малюками коханої, він змінив думку.

В своєму Інстаграм-блозі Даша Кацуріна показала розмову в ліфті з Володимиром і дітьми:

Вова приїхав у Варшаву в рамках туру Пожежа (гумористичне шоу з Олексієм Дурнєвим — ред.) і вимагає в мене ще дітей. Що робити?

, – написала Даша.

Така розмова між ними відбулася:

Що-що ти кажеш?

Кажу, діти — лайк, супер, більше треба, двох замало вже.

Так? Ну я згодна. Третього? Чи собаку?

Володимир Дантес і Даша Кацуріна заговорили про третю дитину

Нагадаємо, романтичні стосунки між друзями Кацуріною і Дантесом зав’язалися, коли Володимир підтримував Дашу після зради Кацуріна з Дорофєєвою. Пари більше не спілкуються між собою і живуть окремим життям. Нова обраниця Дантеса навіть просить дочку не слухати при ній пісні Наді, тому що їй неприємно їх чути після того що сталося.