Як зараз живе онкохвора Заворотнюк і скільки коштує її лікування: сім’я акторки щомісяця витрачає шалені гроші

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 3 роки бореться з важкою онкологічною хворобою. Що відомо про стан здоров'я зірки та скільки її родичі витрачають на лікування, читайте далі в матеріалі.

Про те, що зірка серіалу “Моя прекрасна няня” хвора на рак мозку стало відомо у 2019 році. З того часу Заворотнюк жодного разу не виходила на зв’язок, а її рідні ретельно приховують всі подробиці про лікування акторки.

Втім, інформація про стан Анастасії все ж просочується у ЗМІ від кола найближчих знайомих сім’ї Заворотнюк. Так, відомо, що зірка “Моєї прекрасної няні” довгий час проходила лікування в США. Там їй зробили операцію, а також провели курс хіміотерапії.

Що стало з Анастасією Заворотнюк
Як зараз живе онкохвора Заворотнюк і скільки коштує її лікування

Останнім часом Анастасія Заворотнюк знаходилась у своєму заміському будинку в Підмосков’ї, у неї була ремісія. Про це розповіли сусіди акторки по котеджному містечку. За словами сусідів, Анастасія зараз не схожа на себе до хвороби. Вона пересувається лише на інвалідному візку, у неї опухле обличчя і вона помітно погладшала. З Заворотнюк завжди знаходиться її доглядальниця.

Нещодавно стало відомо, що здоров’я акторки знову погіршився, тож її рідні вирішили помістити її в приватну онкологічну клініку. Тільки при госпіталізації її рідні внесли “депозит” у розмірі 500 тисяч рублів, пише “КП“. Ці кошти йдуть на процедури, перебування в палаті та цілодобовий догляд.

Нагадаємо, до цих пір в Мережі не вщухають суперечки щодо причини появи хвороби у акторки. Справа в тому, що діагноз Анастасії поставили через декілька місяців після того, як вона народила доньку з допомогою процедури ЕКЗ. Через такий збіг обставин почали ширитися чутки, що причиною виникнення хвороби стало саме штучне запліднення. Втім, лікарі пояснюють, що процедура ЕКЗ не могла спричинити рак, але сама вагітність могла пришвидшити ріст пухлини, яка вже ймовірно була на період запліднення.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.