Що залишилося після смерті Руслани Писанки: побудувала будинок, але сина народити не встигла

В 2022 році український шоу-бізнес поніс велику втрату, тому що померла талановита і позитивна Руслана Писанка. Після смерті у неї залишився заміський будинок.

Руслана Писанка померла літом 2022 року від агресивної форми раку. Онкологія в її сім’ї була спадковою, вона ж забрала життя її рідного брата і мами. Про захворювання Руслана дізналася майже випадково, коли виїхала з України через війну в Німеччину лікувати ногу після перелому, який отримала, оступившись в кінці вистави і невдало впавши. Це було в лютому 2022 року до повномасштабного російського вторгнення.

Чоловік покійної зірки Ігор Ісаков розповів, що хворобу виявили німецькі лікарі, але Писанка не хотіла привертати увагу до себе і викликати жалість, тому публічно так і не заявила про недугу. Вона підтримувала українців своєю силою духу, була дуже позитивною і не давала приводу запідозрити, що в цей момент бореться за життя. Артистка мужньо боролася, маючи плани на майбутнє і впевненість, що вона повернеться до улюбленої роботи, але здоров’я не витримало.

Що залишилося після смерті Руслани Писанки

Заміж за Ігоря Ісакова Руслана Писанка вийшла вже в зрілому віці, дітей у пари не було. Чоловікові залишився після смерті зіркової дружини тільки їх двоповерховий будинок, де вони святкували весілля ще коли він був недобудований.

Одного разу знамените подружжя запрошувало додому журналістів з 1+1, тому в Мережі є знімки будинку і прибудинкової території.

У легендарної Руслани Писанки не було дітей, але залишився будинок
Що залишилося після смерті Руслани Писанки

Нагадаємо, Ігор Ісаков був єдиним офіційним чоловіком Руслани Писанки. Актриса познайомилася з ним на сайті знайомств і погодилася на побачення, на яке запізнилася. Коханий був з зіркою до останньої хвилини, поховав її на Байковому кладовищі та в пам’ять дружини влаштував благодійний збір, передавши гроші на лікування онкохворої дитини.