Чим займається мама співачок Наташі Корольової і Русі в Маямі: грає на роялі і відвідує концерти українців

Мама української співачки Русі і російської Наташі Корольової давно мешкає в Маямі і не бідує. У жінки гарний будинок з роялем, шикарна автівка і американська пенсія.

76-річна Людмила Іванівна давно стала американською громадянкою й отримує від держави 600 доларів щомісяця. Іноді вона підробляє, записуючи веселі ролики з вітаннями. З вікон її квартири видніється океан. Зовсім трішечки, з бокового вікна, але ж є. Вона їздить на Bentley хоч і потриманому, але ще доволі нічого собі авто.

Людмила Поривай в Маямі ні в чому собі не відмовляє

Зіркова матуся ділиться з підписниками в Інстаграмі, де в Америці краще скуплятися, в яких ресторанах харчуватися й іншими лайфхаками заокеанського життя. Заслужена артистка України вихваляється, що в її домі були поважні гості – колишній зять Ігор Ніколаєв, композитор Ігор Крутий, Андрій Данилко, Микола Басков, Володимир Винокур, подружжя Лещенків. І всіх мама Люся пригощала котлетками власного приготування.

На диво, прихильники Людмили Іванівни позитивно відреагували на подробиці життя киянки за океаном, висловивши захоплення:

“Як приємно на вас дивитися!”

“Дай, Боже, вам, мамо Людочко, здоров’я і довголіття!”

“Радуйте нас позитивом і цікавими роликами”.

“Ви ідеальна жінка”.

“Мамусю Людмилочка, многії літа, вам дорогенька!”

Відвідини концерту українських зірок

А на дозвіллі жінка веселої вдачі відвідує концерти українських жінок. Коли до Маямі завітали Ірина Білик, Асія Ахат, Олег Скрипка, Людмила Поривай не стрималася і вийшла просто на сцену, коли співала її колега.

Білик представила всім маму Люсю як свою подругу і подякувала за підтримку України у такі складні часи. Поривай взяла до рук мікрофона і підтвердила свою проукраїнську позицію, адже в Україні нині мешкають сестра жінки, її племінники й онуки.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.