Без фонограми і обробки: як насправді звучать голоси Каменських, Полякової, Кароль та інших зірок (Відео)

Студійна версія пісні часто відрізняється від того, як артисти наживо виконують цю ж композицію. Як насправді звучать голоси українських зірок, дивіться далі в матеріалі.

Українці – нація талановитих і голосистих людей. Тож не дивно, що в українському шоу-бізнесі так багато виконавців. Звісно, що пісня у записі не відображає реальний голос артиста, адже вона оброблена звукорежисером. Втім, почути реальний голос співаків все ж можливо.

Відомий український блогер Ваня Рассел за допомогою спеціальної програми зміг відокремити реальний голос знаменитості від інструменталу та обробок на концерті.

Настя Каменських

Для перевірки голосу Каменських блогер обрав концерт, де вона співає складну вокально пісню “Я Україна”. Настя довела, що вміє співати без фонограми і її голос звучить не гірше, ніж у студійній версії пісні. Користувачі Мережі в коментарях похвалили співачку за сильний вокал.

НеАнгели

Ваня Рассел показав, як в дуеті співає Слава Камінська і Вікторія Сміюха. Щодо Слави питань не було, співає вона непогано, а ось Віку Сміюху коментатори захейтили, адже її голос звучить не найкраще.

Тіна Кароль

Тіна Кароль вкотре довела, що має дуже сильний голос. У відео можна почути голос співачки під час виконання пісні “Закрили твої очі”. Виконання пісні викликає мурахи по тілу, зазначили коментатори.

Оля Полякова

Оля Полякова, хоч зазвичай співає неважкі вокально пісні, сама вона запевняє, що має оперний голос. Дійсно, відео з записом голосу співачки переконує, що вона має дуже сильний голос.

Юлія Саніна

Юлія Саніна – володарка одного із найсильніших голосів в Україні. Відео з записом її голосу це доводить. В ролику артистка співає пісню “Журавлі”, яка сама по собі є дуже складною у виконанні. Втім, Саніна виконала її бездоганно. Це відмітили і користувачі Мережі в коментарях.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.