Як зірки зустріли Святвечір за григоріанським календарем: Осадча, Камінська, Бужинська, Андре Тан, Камалія

Українці поступово все частіше переходять на "правильну" дату відзначення Різдва разом із усім цивілізованим світом. От і зірки показали гарний приклад, виклавши в Інстаграмі звіти, як пройшов Святвечір в їхніх родинах.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Вітаючи підписників зі святом, ведуча пригадала торішній Святвечір. Тоді всі мріяли про пригоди. А нині ніхто вже не чекає див, лише Перемоги й миру. Та попри суцільну темряву, ніхто не зламався, певна Осадча, і ладен йти до кінця. Нехай Бог благословить усіх.

Слава Камінська

Колишня неангелка, напевно, трішки пересвяткувала, оскільки під світлиною з ялинкою, поцікавилася, хто вона й де знаходиться. Підписники не стримували емоцій під постом співачки, зазначивши, що Слава – “розпутниця ельфів”, “гномичиха”, “Пеппі – довга панчоха” і навіть “розкішна красуня”.

Катерина Бужинська

Співачка, що нині мешкає в Болгарії, виклала різдвяну світлину з геолокацією “Україна”. Красуня стоїть під атрибутом свята – різдвяним вінком і тримає в руках гарно запакований подаруночок. Підписники у відповідь привітали знаменитість зі святом, назвавши “красунею”, “неперевершеною” і “неймовірною жінкою”.

Андре Тан

Відомий дизайнер прикрасив білу ялинку і пригадав, що в їхній родині здавна відзначали Різдво саме 25 грудня. А найкращим дивом на свято Андре Тан вважає диво, коли прийде довгоочікувана перемога. Чоловік, що вдягає чарівних українок будь-якої статури, вірить, що справдяться всі наші мрії.

Камалія

Співачка потурбувалася, щоб у дітей на Різдво було справжнє свято. Причому не лише у її донечок-близняток, але й тих, хто нині лікується в “Охматдиті”. До подібної акції, за словами Камалії, доєдналося чимало артистів і просто небайдужих людей. А у ролі Святого Миколая виступав, як і годиться, глава родини Мохаммад Захур.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.